Biblioteket Gråsten genåbner

I forbindelse med Ahlmannsparkens renovering er Gråstens lokalbibliotek flyttet til nye lokaler. Genåbningen fejres med en genindvielse og med taler ved bl.a. Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Hansel og Turisme. Der serveres lidt godt til ganen, og en af bibliotekets medarbejdere fortæller historien om den lokale sørøver Alf, der gemte sig i Gråstenskovene og nu har fået en særlig plads i det nye bibliotek.

Lammhults Biblioteksdesign har indrettet det nye bibliotek, og borgerne vil møde et nyt bibliotek med plads til inspiration, fordybelse og aktivitet – og et design, der lukker naturen indenfor. 

På grund af tidens særlige omstændigheder er det nødvendigt at tilmelde sig begivenheden. Billetter kan trækkes på bibliotekets hjemmeside eller ved at møde op personligt på et af kommunens øvrige biblioteker. Der er åben adgang for alle fra kl. 13.00 samme dag, når Biblioteket Gråsten igen har almindeligt åbent.

– Ahlmannsparkens udbygning og renovering er en styrkelse af kulturlivet i Gråsten. Både den nye multisal og udbygningen af biblioteket med den nye beliggenhed er gode og fremadrettede løsninger, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Hele byggeprojektet i Ahlmannsparken forventes at være færdigt i november 2020.

Genåbning af Biblioteket Gråsten
Onsdag 1. juli kl. 10-11.

Biblioteket Gråsten, Ahlmannsparken, Ahlefeldtvej 4, 6300 Gråsten
Tilmelding påkrævet. Billetter hentes på www.biblioteket.sonderborg.dk

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen