Beboere på plejecentre får anden vaccination mandag

Blandt de første færdig Covid-19 vaccinerede borgere i Sønderborg Kommune bliver alle beboere på kommunens plejecentre. For mandag den 25. januar 2021 gennemfører Sønderborg Kommune i samarbejde en række læger anden runde af vaccinationen på kommunens 10 plejecentre samt Center for Korttidspladser. Der er tale om cirka 500 beboere.
 
– Vi er glade for, at vi snart har gennemført Covid-19 vaccinationen af beboerne på plejecentrene. For når vaccinationerne virker, vil det give både beboere, deres pårørende og ansatte mere tryghed i forhold til Covid-19 pandemien. Vi er samtidig glade for, at det er gået så stærkt og hurtigt med at få alle beboere vaccineret, siger Joan Slaikjer Hansen, Plejecenterchef i Sønderborg Kommune. 

De første Covid-19 vaccinationer på plejecentrene i Sønderborg Kommune begyndte den 29. december 2020, hvor beboerne på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter i Nordborg samt Amaliehaven i Augustenborg blev vaccineret. Derefter gik turen videre til de andre plejecentre, og lørdag den 2. januar 2021 var alle beboere vaccineret med første stik.
 
I første runde var der også tilbud om vaccinationer til alle de ansatte, der var på arbejde på plejecentrene. Den mulighed er der ikke denne gang.
 
– Der er desværre ikke så meget vaccine til rådighed i denne runde til at gentage samme procedure som i første runde. Men de er ikke glemt og deres tur kommer snart og inden for de udstukne tidsrammer fra sundhedsmyndighederne, siger Joan Slaikjer Hansen.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen