19 nye grunde på vej i Vollerup

Alle grunde i etape 1 på Johanne Hansens Vej i Vollerup er solgt. I løbet af året er de sidste fire grunde i udstykningen solgt, og Sønderborg Kommune får ofte spørgsmål om, hvornår der udstykkes nye grunde i området.

Det gør der nu, da Byrådet i Sønderborg Kommune har besluttet at sætte gang i processen med at byggemodne etape 2. Det betyder 19 nye byggegrunde på Johanne Hansens Vej i Vollerup.

– Der er meget få, ledige byggegrunde i Sønderborg by, og derfor er udstykningen i Vollerup blevet Sønderborgs nyeste bydel, fordi boligområdet ligger godt med en flot natur og åbne vidder omkring sig. Der er heller ikke så langt til Sønderborgs centrum, og der er kun et par kilometer til butikker, skole og børnehave. Byrådet håber, at næste etape kan give nogle familier lyst til at sætte en byggeproces i gang, siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

I Vollerups nærområde ligger den 400 hektar store Sønderskov, og der er gode muligheder for at udfolde sig på mountainbike, ride i det lokale ridecenter eller dyrke anden idræt i lokalområdet.

Salget af parcelhusgrunde understøtter Byrådets vision om udvikling af byer og lokalsamfund.

– Sønderborg Kommune har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig, og det kræver, at vi sikrer forskellige tilbud. Ikke kun med byggegrunde i selve Sønderborg, men også med attraktive byggegrunde i bynære områder som Vollerup, hvor der også er et aktivt lokalsamfund. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har mærket øget interesse for byggeri i Sønderborg Kommune, siger Erik Lauritzen.

Etape 2 af Johanne Hansens Vej forventes klar i 2021.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen