Silkeborg Gadekunst Festival kan opleves i hele april

Silkeborg Gadekunst Festival kan opleves i hele april

Silkeborg Gadekunst Festival bliver en del af fejringen af Silkeborgs 175 års jubilæum og kan opleves under åben himmel i hele april måned.

Silkeborg Gadekunst Festival byder i hele april på kunst- og kulturoplevelser. Her bringer festivalen det overraskende, det skønne, det provokerende og det legende ud i byrummet. Alt foregår under åben himmel, så alle kan opleve gadekunstfestivalen i løbet af april.

– I disse tider har vi brug for noget at samles om, og her kan kunsten spille en væsentlig rolle. Kunsten kan vække undren, nysgerrighed, beundring – og give os en oplevelse af at deltage i et fællesskab. Det er blandt andet dét, Silkeborg Gadekunst Festival handler om, fortæller Nina Knappe, kulturkonsulent i Silkeborg Kommune og ansvarlig for festivalen.

Jubilæumsskrift skal bringe glæde

Igen i år præsenteres et program af lokale og ikke-lokale kunstnere med vidt forskellige kunstneriske udtryksformer. Der udgives også et omfangsrigt jubilæumsskrift, da festivalen afholdes i forbindelse med byens 175 års jubilæum. Det skal markere festivalen, kigge tilbage og fremad og ikke mindst samler det op på alle de gode oplevelser.

– Vi håber, at jubilæumsskriftet vil bringe glæde, vække nysgerrighed og give perspektiv på vores alle sammens gadekunst. Man kan læse portrætter af kunstnere, dykke ned i historien om Silkeborgs gadekunst og gå på opdagelse i kunstruten, som man finder bagerst i jubilæumsskriftet. For os i Silkeborg Kommune spiller kunsten i det offentlige rum, og formidlingen af denne, en stor rolle, hvilket også understreges i vores kunststrategi for kunst i det offentlige rum – TÆNK KUNSTEN IND, siger John Bøgelund Frederiksen, Kultur- og Borgerservicechef i Silkeborg Kommune.

 

Rigtig god fornøjelse.

Find information om Silkeborg Gadekunst Festival her.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen