Ellen Dissing bliver ny økonomichef i Silkeborg Kommune

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Ellen Dissing som ny økonomichef med ansvar for økonomi og it i Silkeborg Kommune. Hun afløser Lisbeth Hansen, som er rykket til Sønderborg Kommune som økonomidirektør.

Ellen Dissing er uddannet cand. merc. i erhvervsøkonomi og økonomistyring og har en master i offentlig ledelse (MPG) fra Aalborg Universitet. Hun kommer fra en stilling som økonomichef i Thisted Kommune og har 18 års ledelseserfaring. I næsten 25 år har hun beskæftiget sig med kommuners økonomi, først som revisor ved Kommunernes Revision og siden i forskellige stillinger i Skive, Holstebro, Herning og Thisted kommuner.

– Vi får en stærk økonomichef med stor ledelses erfaring, et engagement i digitaliseringsstrategier og -projekter, og ikke mindst stor erfaring med kommunernes komplicerede økonomi. Vi glæder os til at byde Ellen Dissing velkommen i Silkeborg Kommune, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af fællesskabet i Silkeborg Kommune og være med til den udvikling, som Silkeborg er inde i som en af de store vækstkommuner i Danmark. Jeg er opvokset med den storslåede natur på Thy, og derfor er det også en personlig glæde, at skulle arbejde i den smukke kommune, som er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, siger Ellen Dissing.

Ellen Dissing er 49 år og bor i Herrup mellem Viborg og Holstebro med sin mand. De har tre børn på 15, 18 og 20 år. Ellen Dissing tiltræder 1. juni 2020.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top