Coronasmitte og vaccinestatus fredag

Coronasmitte og vaccinestatus fredag 26. marts 2021
(næste opdatering ventes mandag 29. marts 2021)

Smittekort og grafer over smitteprocent og aldersfordeling af smittede bringes hver mandag (se nedenfor under mandag). 

Coronasmitte og vaccinestatus fredag 26. marts 2021

(næste opdatering ventes mandag 29. marts 2021)

Smittestatus i Silkeborg

6 (+3) er testet positive det seneste døgn. (+/- i forhold til tallet i går)
0,22 % (0,03) er testet positive ud af 13.882 testede den seneste uge.
31 (+4) er testet positive den seneste uge.
33 (+4) pr. 100.000 indbyggere er testet positive den seneste uge.
2.480 i alt er testet positive siden pandemiens udbrud. Tallene indeholder kun PCR-test.
Krisestaben følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. Hold fast, Silkeborg.

Vaccinestatus i Silkeborg

10.822 (11,3 %) af Silkeborgs borgere har fået 1. vaccination
5.868 (6,1 %) er færdigvaccinerede.
664.226 (11,2 %) danskere har fået 1. vaccination.
353.591 (5,9 %) er færdigvaccinerede.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller fysisk post.

Nyd påsken – og hold coronasmitten fra døren

Selvom stadig flere bliver vaccinerede, skal vi stadig passe på: Ryk udenfor, se så få som muligt, hold afstand og bliv testet, når det giver mening. Nyd påsken og pas godt på jer selv og hinanden. Se åbningstider i testcentrene nedenfor.

Nu inviteres de 75-79-årige til vaccination

I dag og i den kommende uge får de ældste i vaccinationsgruppe 8 invitation til at blive vaccineret. Har du en mor, far, onkel eller tante i målgruppen, så hjælp dem med at holde øje med invitationen i e-boks eller fysisk brev, hjælp med at booke tid og hjælp med transporten til vaccinationscenteret. Vær tålmodig og prøv igen senere, hvis alle tider er taget. Der frigives løbende tider i takt med, at vaccinerne kommer til landet. Har du brug for tryghed og følgeskab til vaccination? Så kan Røde Kors hjælpe. Ring på 35 29 96 60 hverdage kl. 10-14 eller tilmeld dig på www.rødekors.dk/parat. Silkeborg Kommune vil på et senere følge op over for de ældre i gruppen, som endnu ikke har booket en tid til vaccination, dels for at informere om muligheden for vaccination, dels for at høre, om der er brug for hjælp til vaccination.

Overblik: Hvor langt er vi med vaccinationerne?

Gruppe 1 = beboere på plejehjem: I Silkeborg har 96 % fået 1. stik, 93 % er færdigvaccinerede.
Gruppe 2 = +65-årige som får praktisk hjælp og personlig pleje: I Region Midtjylland har 88 % fået 1. stik, 79 % er færdigvaccinerede.
Gruppe 3 = +85-årige: I regionen har 94 % fået 1. stik, 86 % er færdigvaccinerede.
Gruppe 4 = frontpersonale i sundheds-, ældre- og dele af socialsektoren: I regionen har
66 % fået 1. stik, 31 % er færdigvaccinerede. Specifikt på plejecentre i regionen har 72 % fået 1. stik, 51 % er færdigvaccinerede. Gruppen ventes færdigvaccineret ved udgangen af marts.
Gruppe 5 = personer i særlig risiko og pårørende: I regionen har 75 % fået 1. stik, 37 % er færdigvaccinerede. Gruppen ventes færdigvaccineret i første uge af april.
Gruppe 6 = udvalgte pårørende til gruppe 5: I regionen har 9 % fået 1. stik, 0 % er færdigvaccinerede. Gruppen ventes færdigvaccineret i første uge af april.
Gruppe 7 = 80-84-årige: I regionen har 30 % fået 1. stik, 1 % er færdigvaccinerede. Gruppen ventes færdigvaccineret ved udgangen af april.
Gruppe 8 = 75-79-årige: Fra i dag og i påskeugen får de ældste i gruppen invitation til vaccination. Hjælp din far, mor, onkel og tante med at holde øje med invitationen.
I januar fik Danmark ca. 225.000 vacciner, i februar ca. 390.000, i marts ca. 860.000, i april ventes ca. 1,2 mio. og i maj ca. 2,1 mio. vacciner. Hele befolkningen ventes lige nu færdigvaccineret i sidste uge af juli.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller med fysisk post.

Sundhedsstyrelsen har opdateret vaccinationskalenderen

Sundhedsstyrelsen har forlænget pausen for vaccination med AstraZeneca-vaccinen med tre uger, og samtidig ventes færre vacciner i april af den netop godkendte Johnson & Johnson-vaccine. Se hvornår du kan blive vaccineret i den opdaterede vaccinationskalender (side 7).

Overblik: Naturlige bivirkninger ved vaccination

Alle vacciner har bivirkninger. Det gælder også vaccinerne mod COVID-19. De fleste oplever ingen eller meget få bivirkninger. Der er normalt tale om milde og forbigående bivirkninger. Det kan være smerte og rødme, der hvor man er blevet stukket, eller reaktioner som træthed, hovedpine, muskel- og ledsmerter, kulderystninger og let feber – det er influenzalignende symptomer. Det er et naturlige tegn på, at kroppens immunsystem reagerer på vaccinen. Ved sjældne, mere alvorlige symptomer som svære allergiske reaktioner, vejrtræningsbesvær og hævelser i ansigtet bør du søge læge. Sundhedsstyrelsen har udgivet en plakat med eksempler på de almindelige bivirkninger ved vaccination mod COVID-19. 

Sølystskolen og Silkeborg Ungdomsskole sender elever i selvisolation 

En elev på Sølystskolen er smittet. Fem elever og to medarbejdere er sendt hjem i selvisolation som nære kontakter. Yderligere 18 elever og syv medarbejdere er ud fra et forsigtighedshensyn sendt hjem i selvisolation til test, da de muligvis kan være nære kontakter til den smittede.
En elev på Silkeborg Ungdomsskole er smittet. To elever er sendt hjem i selvisolation som nære kontakter, og resten af klassen og medarbejdere bliver ud fra et forsigtighedshensyn screenet for smitte.
Forældre, elever og medarbejdere er informeret.

Overblik: Hurtigtestcentrenes åbningstider i påskedagene:

Silkeborg: Sydbyhallerne alle påskedage kl. 8-20.
Skærtorsdag 1. april 2021: Kl. 11.00-16.00 i Gjern og Them.
Langfredag 2. april 2021: Kl. 11.00-16.00 i Kjellerup og Ans.
Påskesøndag 4. april 2021: Kl. 11.00-16.00 i Kjellerup.
2. påskedag mandag 5. april 2021: Kl. 09.00-19.00 i Alderslyst, Kjellerup og Gjern.

Alle øvrige dage gælder de normale åbningstider:
Silkeborg
: Sydbyhallerne. Alle dage 8-20.
Alderslyst: Beboerhuset, Kejlstrupvej 51. Mandag til fredag kl. 14-19, lørdag og søndag kl. 11-16. Midlertidigt testcenter til og med 11. april 2021.
Kjellerup: Fuglemosen. Mandag, onsdag og fredag kl. 14-19, søndag kl. 11-16.
Them: Toftebjerg Medborgerhus. Tirsdag og torsdag kl. 14-19 og lørdag kl. 11-16.
Ans: Ans selskabslokaler. Tirsdag og fredag kl. 14-19.
Gjern: Sognehuset. Mandag og torsdag kl. 14-19.
Kragelund: Hallen. Onsdag kl. 14-19.
Bliver du testet positiv for smitte med en hurtigtest (vatpind i næsen) bør du efterfølgende få en mere sikker PCR-test (vatpind i halsen):
Silkeborg: Bestil tid på www.coronaprover.dk. Testcenter Silkeborg, Søholt Idrætspark, Ansvej 102 i Silkeborg by. Du får svar efter ca. 24 timer på sundhed.dk, MinSundhed-appen eller MinLæge-appen.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. 

Midlertidigt testcenter i Alderslyst fortsætter de kommende 14 dage

Det midlertidige hurtigtestcenter i Alderslyst vil også være åbent de kommende 14 dage.
Region Midtjylland og Falck har besluttet at forlænge tilbuddet til og med søndag 11. april 2021. Adressen er Beboerhuset, Kejlstrupvej 51. Der er åbent mandag til fredag kl. 14-19, lørdag og søndag kl. 11-16. Ændrede åbningstider i påsken: Skærtorsdag, langfredag, lørdag og 1. påskedag kl. 11-16, 2. påskedag kl. 9-19.

Se genåbningsplanen (fra 23. marts 2021)

Se vacinationskalender (opdateres løbende)

Info om coronasmitte og restriktioner

Hvordan bliver jeg testet? Hvilke restriktioner gælder? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at isolere mig. Hvordan forebygger jeg smitte. Hvad er symptomerne? Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet? Hvor downloader jeg smittestop-appen? Hvor finder jeg informationer på andre sprog? Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om coronasmitte.

Info om vaccination

Vær tålmodig. Du skal nok få brev om vaccination, når det er din tur. Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om vaccination: Hvornår får du besked om vaccination (vaccinationskalender)? Har du brug for hjælp til kørsel til vaccination? Hvordan kan du hjælpe familiens ældre med vaccination?

 

 

Coronasmitte og vaccinestatus torsdag 25. marts 2021

 

Smittestatus i Silkeborg

Statens Serum Institut har i dag ændret opgørelsesmetode, så hurtigtest opgøres særskilt. Tallene indeholder derfor kun PCR-test og kan derfor ikke sammenlignes med tallene fra i går.
3 (-) er testet positive det seneste døgn. (+/- i forhold til tallet i går)
0,19 % (-) er testet positive ud af 14.330 testede den seneste uge.
27 (-) er testet positive den seneste uge.
29 (-) pr. 100.000 indbyggere er testet positive den seneste uge.
2.474 i alt er testet positive siden pandemiens udbrud.

Krisestaben følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.

Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. Hold fast, Silkeborg.

 

Vaccinestatus i Silkeborg

10.822 (11,3 %) af Silkeborgs borgere har fået 1. vaccination
5.868 (6,1 %) er færdigvaccinerede.
656.737 (11,2 %) danskere har fået 1. vaccination.
345.070 (6,1 %) er færdigvaccinerede.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller fysisk post.

Midlertidigt testcenter i Alderslyst de kommende 14 dage

Det midlertidige hurtigtestcenter i Alderslyst vil også være åbent de kommende 14 dage.
Region Midtjylland og Falck har besluttet at forlænge tilbuddet til og med søndag 11. april 2021. Adressen er Beboerhuset, Kejlstrupvej 51. Der er åbent mandag til fredag kl. 14-19, lørdag og søndag kl. 11-16. Ændrede åbningstider i påsken: Skærtorsdag, langfredag, lørdag og 1. påskedag kl. 11-16, 2. påskedag kl. 9-19.

Se alle dine coronatest i dit coronapas

Nu kan du se alle dine coronatest på sundhed.dk. Både hurtigtest og PCR-test vil desuden om nogle få dage også kunne ses i MinSundhed-appen, som vil fungere som et simpelt coronapas. Det gælder også, hvis du er blevet testet på en skole. Testsvarene kan du bruge som dokumentation, hvor det er nødvendigt, fx når du skal klippes efter påske. Coronapasset skal vise, om vi er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er blevet testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget. Fysisk dokumentation kan også bruges.

Se genåbningsplanen (fra 23. marts 2021)

Se vacinationskalender (opdateres løbende)

Info om coronasmitte og restriktioner

Hvordan bliver jeg testet? Hvilke restriktioner gælder? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at isolere mig. Hvordan forebygger jeg smitte. Hvad er symptomerne? Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet? Hvor downloader jeg smittestop-appen? Hvor finder jeg informationer på andre sprog? Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om coronasmitte.

Info om vaccination

Vær tålmodig. Du skal nok få brev om vaccination, når det er din tur. Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om vaccination: Hvornår får du besked om vaccination (vaccinationskalender)? Har du brug for hjælp til kørsel til vaccination? Hvordan kan du hjælpe familiens ældre med vaccination?

 

 

 

 

Coronasmitte og vaccinestatus onsdag 24. marts 2021

 

Smittestatus i Silkeborg

12 (+7) er testet positive det seneste døgn. (+/- i forhold til tallet i går)
0,21 % (samme) er testet positive ud af 24.219 testede den seneste uge. Det er rekord i antal testede på en uge.
52 (+2) er testet positive den seneste uge.
55 (+2) pr. 100.000 indbyggere er testet positive den seneste uge.
2.539 i alt er testet positive siden pandemiens udbrud.
Krisestaben følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. Hold fast, Silkeborg.

Vaccinestatus i Silkeborg

10.468 (10,9 %) af Silkeborgs borgere har fået 1. vaccination
5.741 (6,0 %) er færdigvaccinerede.
647.000 (11,1 %) danskere har fået 1. vaccination.
331.561 (5,7 %) er færdigvaccinerede.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller fysisk post.

Se genåbningsplanen (fra 23. marts 2021)

Info om coronasmitte og restriktioner

Hvordan bliver jeg testet? Hvilke restriktioner gælder? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at isolere mig. Hvordan forebygger jeg smitte. Hvad er symptomerne? Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet? Hvor downloader jeg smittestop-appen? Hvor finder jeg informationer på andre sprog? Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om coronasmitte.

Info om vaccination

Vær tålmodig. Du skal nok få brev om vaccination, når det er din tur. Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om vaccination: Hvornår får du besked om vaccination (vaccinationskalender)? Har du brug for hjælp til kørsel til vaccination? Hvordan kan du hjælpe familiens ældre med vaccination?

 

 

Coronasmitte og vaccinestatus tirsdag 23. marts 2021

 

Smittestatus i Silkeborg

5 (+4) er testet positive det seneste døgn. (+/- i forhold til tallet i går)
0,21 % (-0,01%) er testet positive ud af 23.935 testede den seneste uge.
50 (-4) er testet positive den seneste uge.
53 (-5) pr. 100.000 indbyggere er testet positive den seneste uge.
2.527 i alt er testet positive siden pandemiens udbrud.
Krisestaben følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. Hold fast, Silkeborg.

Vaccinestatus i Silkeborg

10.330 (10,8 %) af Silkeborgs borgere har fået 1. vaccination
5.579 (5,8 %) er færdigvaccinerede.
640.688 (11,0 %) danskere har fået 1. vaccination.
323.878 (5,5 %) er færdigvaccinerede.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller fysisk post.

Overblik: Her er genåbningsplanen

Den gradvise og forsigtige genåbning sker i faser med 14 dages mellemrum.

6. april 2021

Folkeskolen: 5.-8. klasser møder i skole hver anden uge.
Ungdoms- og voksenuddannelser: Studerende møder hver anden uge.
Videregående uddannelser: Afgangsstuderende møder hver anden uge. Øvrige 20 %. Forskere og Ph.d.-studerende får adgang til laboratorier. Studerende kan mødes i studie- og læsegrupper på biblioteker mv.
Skoler og uddannelser åbner fuldt ud, når borgere over 50 år er færdigvaccinerede.
Plejecentre: Nye kulturtilbud for at bryde isolationen.
Frisører og andre liberale erhverv: Med coronapas, mundbind m.v. Fra slutningen af marts vil appen ”MinSundhed” indtil videre fungere som et simpelt coronapas.

13. april

De mindre indkøbscentre m.v.: Gælder ikke i kommuner med særlig høj smitte. Biografer, restauranter og caféer mv. i indkøbscentret må ikke åbne.

21. april

De store indkøbscentre m.v.
Restauranter, caféer m.v.: Udendørsservering med coronapas.
Kultur: Museer, kunsthaller og biblioteker: Med coronapas.
Idræt: Indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år.

6. maj (med coronapas)

Restauranter, caféer mv: Indendørs servering.
Kultur: Indendørs servering på konferencer, spillesteder, teatre, og biografer og lignende øvrige lokaler, hvor der udøves kulturaktiviteter.
Idræt: Indendørs idræt for voksne over 18 år.
Hjemmearbejde: Sundhedsmyndighederne vil vurdere lempelser på anbefalinger.

21. maj (med coronapas)

Idræt og fritid: Øvrige idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter
Forlystelser: Indendørs faciliteter i forlystelsesparker, zoo m.v. og legelande. 
Skoler: Daghøjskoler og aftenskoler.

Smitteudbrud og stigninger i smitten kan betyde hurtige og effektive restriktioner og nedlukninger på institutions-, lokalt-, kommune-, landsdels-, eller regionsniveau

Begyndelsen af maj (opdateret)

Når de 50-årige har fået 1. stik i begyndelsen af maj, vil det meste af Danmark være genåbnet med visse begrænsninger, og under forudsætningen af, at smitten ikke stiger ukontrolleret. Myndighederne vil vurdere, hvornår restriktioner for større forsamlinger, natteliv, større arrangementer, rejser og smitteforebyggende tiltag kan lempes.

Hvad er et coronapas?

Coronapasset skal vise, om vi er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget. Fra slutningen af marts vil appen ”MinSundhed” fungere som et funktionelt, men simpelt coronapas. Fysisk dokumentation kan også bruges. Myndighederne kommer med nærmere information om coronapas i nær fremtid.

Regeringen og alle Folketingets partier undtagen Nye Borgerlige står bag genåbningsaftalen. Se hele aftalen her.

Info om coronasmitte og restriktioner

Hvordan bliver jeg testet? Hvilke restriktioner gælder? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at isolere mig. Hvordan forebygger jeg smitte. Hvad er symptomerne? Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet? Hvor downloader jeg smittestop-appen? Hvor finder jeg informationer på andre sprog? Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om coronasmitte.

Info om vaccination

Vær tålmodig. Du skal nok få brev om vaccination, når det er din tur. Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om vaccination: Hvornår får du besked om vaccination (vaccinationskalender)? Har du brug for hjælp til kørsel til vaccination? Hvordan kan du hjælpe familiens ældre med vaccination?

 

 

 

 

 

 

 

 

Smittekort og grafer over smitteprocent og aldersfordeling af smittede bringes hver mandag.

Coronasmitte og vaccinestatus mandag 22. marts 2021

 

Smittestatus i Silkeborg

1 (-3) er testet positive det seneste døgn. (+/- i forhold til tallet i går)
0,22 % (-0,02%) er testet positive ud af 24.129 testede den seneste uge. Det er igen ny rekord i antal testede på en uge.
54 (-2) er testet positive den seneste uge.
58 (-2) pr. 100.000 indbyggere er testet positive den seneste uge.
2.522 i alt er testet positive siden pandemiens udbrud.
Krisestaben følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. Hold fast, Silkeborg.

Vaccinestatus i Silkeborg

10.304 (10,7 %) af Silkeborgs borgere har fået 1. vaccination
5.328 (5,6 %) er færdigvaccinerede.
636.664 (10,9 %) danskere har fået 1. vaccination.
316.068 (5,4 %) er færdigvaccinerede.
Se vaccinationskalenderen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Når det bliver din tur, får du tilbud om vaccination med brev i e-boks eller fysisk post.

Få en hurtigtest i pop-up testcenteret i Alderslyst i denne uge

På grund af stigende smitte i Alderslyst er der etableret et midlertidigt mobilt pop-up testcenter til hurtigtest i Beboerhuset på Kejlstrupvej 51. Se åbningstider nedenfor.

Fra denne uge får Ans, Gjern og Kragelund bedre åbningstider for hurtigtest

For at flere borgere kan bruge Falcks hurtigtestcentre i Ans, Gjern og Kragelund ændres åbningstiden i denne uge fra formiddag til eftermiddag kl. 14-19. Se åbningstidspunkterne nedenfor.

Fra denne uge får hurtigtest i Ans og Kjellerup ny adresse

Efter genåbningen af skolerne er der brug for mere plads. Falcks hurtigtestcentre i Ans og Kjellerup er derfor til ny adresser:
I Kjellerup er hurtigtest flyttet til Fuglemosen, Fuglemosevej 5.
I Ans er hurtigtest flyttet til Ans selskabslokaler, Teglgade 21.

Bliv testet og bryd smittekæderne

Møder du fysisk på arbejde eller uddannelse, så bliv testet hver uge. Så bryder vi smittekæderne. Du kan få en hurtigtest (næseborstest) syv steder i Silkeborg:
Kjellerup: Fuglemosen. Mandag, onsdag og fredag kl. 14-19, søndag kl. 11-16.
Them: Toftebjerg Medborgerhus. Tirsdag og torsdag kl. 14-19 og lørdag kl. 11-16.
Ans: Ans selskabslokaler. Tirsdag og fredag kl. 14-19.
Gjern: Sognehuset. Mandag og torsdag kl. 14-19.
Kragelund: Hallen. Onsdag kl. 14-19.
Silkeborg: Sydbyhallerne. Alle dage 8-20.
Alderslyst: Midlertidig pop-up testcenter i Beboerhuset på Kejlstrupvej 51. Åbent i denne uge mandag – fredag 14-19.
Bliver du testet positiv for smitte med en hurtigtest (vatpind i næsen) bør du efterfølgende få en mere sikker PCR-test (vatpind i halsen):
Silkeborg: Bestil tid på www.coronaprover.dk. Testcenter Silkeborg, Søholt Idrætspark, Ansvej 102 i Silkeborg by. Du får svar efter ca. 24 timer på sundhed.dk, MinSundhed-appen eller MinLæge-appen.
Pas på jer selv og hinanden. Hold afstand, bliv testet og gå i isolation, hvis du har symptomer. 

Info om coronasmitte og restriktioner

Hvordan bliver jeg testet? Hvilke restriktioner gælder? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at isolere mig. Hvordan forebygger jeg smitte. Hvad er symptomerne? Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv eller er nær kontakt til en smittet? Hvor downloader jeg smittestop-appen? Hvor finder jeg informationer på andre sprog? Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om coronasmitte.

Info om vaccination

Vær tålmodig. Du skal nok få brev om vaccination, når det er din tur. Få overblik på Silkeborg Kommunes hjemmeside om vaccination: Hvornår får du besked om vaccination (vaccinationskalender)? Har du brug for hjælp til kørsel til vaccination? Hvordan kan du hjælpe familiens ældre med vaccination?

 

 

 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top