Uddeling af Nyborg Kommunes Kulturpris 2021

Uddeling af Nyborg Kommunes Kulturpris 2021

Kultur- og Fritidsudvalget har 2. september 2021 uddelt Nyborg Kommunes Kulturpris 2021 til skuespiller Morten Hee Andersen.

Uddelingen fandt sted i KinoVino i forbindelse med Norden i Nyborg og forpremiere på filmen ‘Margrethe den Første’, hvor Morten Hee Andersen spiller Erik af Pommern. 

Morten Hee Andersen fortalte om indspilningerne til filmen, hvorefter Erik Rosengaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget overrakte Morten Hee Andersen Nyborg Kommunes Kulturpris 2021.

Morten er født og opvokset i Nyborg – begik sine ungdomsår i Nyborgs kulturelle omgivelser ved både Nyborg Ungdomsskoles Rockmusical, Nyborg Voldspil og Teatergruppen Fidus.

Morten blev i 2016 færdiguddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København.

Allerede kort tid herefter tog det ”fart” for Morten der medvirkede i flere velkendte danske serier som ‘Herrens Veje’ som præstesønnen August, i ‘Sygeplejeskolen’ som Erik Larsen og i den roste og psykologisk pirrende ‘Fred til lands’ som psykopaten Mike, der krøb ind under huden på os alle.

Morten har været en fast del af Det Kongelige Teater, hvor han har spillet flere spændende forestillinger, og senest medvirker han i de kommende danske film ‘Margrethe den første’ og ‘Venuseffekten’.

Morten er en stor dansk skuespilskomet, og bliver uden tvivl en skuespiller, vi kommer til at se meget mere til på det store lærred og på skærmene derhjemme. Uden ham sad vi ikke og gøs hver mandag aften, da Mike terroriserede en hel by eller holdt vejret, når Erik Larsen lavede flere ulykker på sygeplejeskolen, end hvad man ønskede for ham.

Vi ønsker Morten Hee Andersen stort tillykke med Nyborg Kommunes Kulturpris 2021.

 

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen