TV 2s julekalender ’Juleønsket’ genudsendes i 2020

Tilbage i 2015 lagde Nyborg lokationer til optagelserne af TV 2’s dengang nye julekalender ’ Juleønsket’. Det blev en kæmpe succes på TV, og fra 1. december 2020 ruller 1. afsnit af ’Juleønsket’ igen hen over skærmen på TV 2.

I ’Juleønsket’ ønsker Julie på 12 år at holde juleaften med hele sin familie, men som sædvanlig ser den plan ud til at smuldre, da begge Julies forældre skal arbejde 24. december. Julies ønske om at holde jul med hele sin familie bliver imidlertid hørt af engle, og den unge, rebelske engleaspirant, Rafi, får til opgave at opfylde Julies ønske.

I hele december bliver det muligt at besøge Færgegrillen fra julekalenderen på Torvet i Nyborg og se udstillingen om Juleønsket på Nyborg Bibliotek.

Det er da skønt, at Nyborg endnu engang kommer til at præge TV 2s familiejulekalender 24 gange i december måned. Julekalenderne er jo en af de fineste traditioner på TV, og vi elsker at samle både børn og voksne til en fælles oplevelse i december. Derfor har vi også i Erhvervs- og Udviklingsudvalget valgt at afsætte 50.000 kr. bl.a. til opsætning af Færgegrillen m.v. i forbindelse med genudsendelsen af Juleønsket, udtaler Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget.

Der er mange kendte skuespillere på rollelisten så som Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Sonja Oppenhagen, Mie Lyhne og mange flere, og det er Rasmus Seebach, der har sunget titelmelodien ’Lille store verden’. Ina Bruhn er hovedforfatter, og ‘Juleønsket’ er produceret for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn.

For yderligere oplysninger, kontakt

Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget, tlf. 2040 6079

Lone Mørup, pressechef i Nyborg Kommune, tlf. 2594 0599

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top