Vi holder lukket fredag efter Kr. Himmelfart

To nye chefer i Nyborg Kommune

Nyborg Kommune har pr. 1. august ansat ny beskæftigelseschef og ny socialchef.

Beskæftigelseschef

KommuneNyheder - To nye chefer i Nyborg Kommune

Beskæftigelseschef
Merete Gommesen

Merete Gommesen bliver ny beskæftigelseschef i Nyborg Kommune.

Merete Gommesen er en erfaren leder og kommer fra en stilling som afdelingsleder i netop Jobcenter Nyborg. Den 1. august 2020 overtager hun roret af beskæftigelsesafdelingen i Nyborg Kommune.

Merete Gommesen har en god solid erfaring inden for beskæftigelsesområdet, og derudover også en diplomuddannelse i ledelse. Merete Gommesen har tidligere været ansat i bl.a. Assens Kommune, herunder også som leder og har siden 1. maj 2018 været ansat som afdelingsleder i Nyborg Kommune.

Der var mange og flere spændende kandidater til stillingen, men der var ingen tvivl, og det var derfor et helt enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Merete Gommesen som Nyborg Kommunes nye beskæftigelseschef.

Merete Gommesen siger:
– Jeg brænder for beskæftigelsesområdet, og glæder mig enormt meget til at fortsætte det gode arbejde, der er igangsat i Jobcenter Nyborg.

Jeg optaget af, at Nyborg Kommune fortsætter med at få udviklet beskæftigelsesindsatsen og få skabt muligheder for tilknytning til arbejdsmarkedet for kommunens borgere. Og så er Nyborg Kommune en kommune, der har gang i gryden med mange og rigtigt spændende udviklingsplaner og projekter. Jobbet rummer lige præcis det ansvar og de opgaver som jeg brænder for.

Merete Gommesen er 58 år og mor til 2 voksne børn. Merete Gommesen bor sammen med sin mand i Kerteminde.

– Jeg syntes, at Nyborg Kommune er mere end heldig og får med Merete Gommesen en ny beskæftigelseschef, som er vellidt og med en god solid erfaring og ikke mindst et stort drive og engagement. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er et godt match for såvel Jobcenter Nyborg som for hele Nyborg Kommune, slutter direktør Marianne Stentebjerg.

Socialchef

KommuneNyheder - To nye chefer i Nyborg Kommune

Socialchef
Vickie Nellemann Kramer

Vickie Nellemann Kramer bliver ny socialchef i Nyborg Kommune.

Den 1. august 2020 tiltræder Vickie Nellemann Kramer i stillingen som ny socialchef i Nyborg Kommune. Hun er ikke helt ukendt i kommunen da hun siden 1. april 2019 har fungeret som leder af Socialafdelingens Myndighedsafdeling.

Vickie Nellemann Kramer har en uddannelse som socialrådgiver fra år 2004 og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Vickie Nellemann Kramer har før sin ansættelse i Nyborg Kommune bl.a undervist på COK og været ansat i Fredericia Kommune som både socialrådgiver, faglig koordinator og afdelingsleder inden for socialområdet, og har også været temaleder for tværgående udvikling i sundhedsafdelingen i Middelfart Kommune

Der var mange kandiater til stillingen som Nyborg Kommunes nye socialchef, og et bredt sammensat ansættelsesvalg var 100 procent enige om, at det skulle være Vickie Nellemann Kramer, der skulle være kommunens nye socialchef.

Vickie Nellemann Kramer siger:
– Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at gøre en forskel inden for socialområdet i Nyborg Kommune både på den korte og på den lange bane. Jeg ser frem til at påtage mig det store ansvar, hvor jeg vil have et fokus på udvikling af og kvalitet i kerneopgaven. En anden vigtig kæphest for mig bliver også at indgå i det tværfaglige samarbejde med både mine chefkollegaer og sidst men ikke mindst med de dygtige medarbejderne i Socialafdelingen, og samtidig få skabt nogle gode eksterne samarbejdsrelationer med øvrige sektorer. Jeg tror på, at gode relationer er en vigtig faktor, som er med til løfte Socialafdelingens kerneopgave overfor kommunens borgere.

Vickie Nellemann Kramer er 42 år og har en søn på 9 år og er bosiddende i Brenderup. Fritiden bruges bl.a. til løb i Danmark og udlandet og derudover bruger Vickie Nellemann Kramer også fritiden på sine hunde.

I Nyborg Kommune er man sikker på, at Vickie Nellemann Kramer er den rette i stillingen.

Direktør Marianne Stentebjerg udtaler:
– Vickie Nellemann Kramer er dygtig og hun har en god erfaring og en stor lyst til at påtage sig lederrollen, og med Vickie får vi en ny og meget engageret socialchef. Vickie har en involverende og dialogsøgende tilgang til såvel jobbet som til kolleger og medarbejdere, og samtidig et stort fokus på det tværfaglige samarbejde, som er vigtigt for Nyborg Kommune bl.a. i forbindelse med igangsættelsen af projektet om Kerneopgaven i kommunen.

– Med 100 procent opbakning fra ansættelsesudvalget er jeg sikker på, at det kun kan blive godt, siger Marianne Stentebjerg.

For yderligere oplsyninger, kontakt

Marianne Stentebjerg, direktør tlf. 6333 6801, mobil: 5182 9713, e-mail: mste@nyborg.dk

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune