Storskærm og EM Semifinale på Torvet

Storskærm og EM Semifinale på Torvet

Nyborg Kommune og Nyborg Handel inviterer til fodboldfest onsdag 7. juli. fra kl 19.

Fodbold ses bedst i fællesskab.

Torvet i Nyborg danner på onsdag rammen om det der forhåbentlig bliver en stor lokal fodboldfest.
Siden sejren i lørdags har Nyborg Kommune i samarbejde med Nyborg Handel lynhurtigt fået etableret et storskærmsarrangement.
Der bliver plads til cirka 2000 tilskuere som på forhånd skal bestille en gratis billet.   Ved indgangen er der kontrol af coronapas.

”Det var en fantastisk sejr lørdag aften, og det er en rigtig fin mulighed for at vise hvad vores Torv også kan bruges til, siger Sonja Marie Jensen”

”Det fællesskab som landsholdet skaber er en gave, som vi alle får lov til at nyde. Jeg håber så mange så muligt møder op på onsdag, siger Anne Marie Palm Johansen.”

”Det samarbejde som lynhurtigt stabler et storskærms arrangement på benene, er blandt andet det, der gør Nyborg enestående. Vi er hurtige til at agere, og kan arbejde sammen, siger Carsten Kudsk.”

”Håber og troen på en sejr er tilstede og nu er rammen sat for en fantastisk aften hvor vi bakker Danmark op så det kan høres helt over på Wembley, siger Suzette Frovin”

”Vi er midt i en fantastisk fodboldfest, og det er helt naturligt at vores Torv her skal være den plads vi samles på. Samtidigt glæder jeg mig over den store og hurtige opbakning fra Nyborg Handel. I byrådet glæder vi os til at vi sammen kan sende al mulig støtte til det Danske Landshold, siger borgmester Kenneth Muhs. ”

Der etableres indhegnede zoner, hvor der i de enkelte zoner er toiletter og mulighed for at købe drikkevarer fra butikkerne i midtbyen, der i dagens anledning rykker ned på Torvet.

”Som mange andre er jeg kæmpe fodboldfan, og samtidig tror jeg på at en fælles oplevelse skaber værdi, både for Nyborg som by men også for Nyborg Handel. Vi er stolte af at være med til at stable det her på benene i løbet af no time, siger Kristoffer Hansen bestyrelsesmedlem i Nyborg Handel.

Billetter til EM semifinalen bookes på

https://ticket.livebackend.com/bastionen/e/semifinale-danmark-england-sektion1/

https://ticket.livebackend.com/bastionen/e/semifinale-danmark-england-sektion2/

Indgangen lukkes kl 20.45. Kampstart kl 21.00.

For yderligere oplysninger kontakt

Kenneth Muhs, borgmester, tlf. 2159 9966

Kristoffer Hansen, bestyrelsesmedlem Nyborg Handel, tlf. 3132 6151

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen