Gradvis genåbning af folkeskolen i 2021

Regeringen har meldt ud, at kommunerne kan vælge at gennemføre en gradvis genåbning efter juleferien.

I Nyborg Kommune har vi besluttet, at 7. – 9. årgang på de fire folkeskoler skal blive hjemme frem til mandag 11. januar og dermed modtage virtuel undervisning i den første uge.
Det skyldes, at vi gerne vil forebygge en stor smittespredning på skolerne, når de ældste elever ellers ville vende tilbage få dage efter nytårsaften.

Alle øvrige klasser skal som planlagt vende tilbage mandag 4. januar 2021.

Rævebakkeskolen, Nyborg Heldagsskole og Ungdomsskolen er IKKE omfattet. På disse skoler starter alle elever mandag 4. januar 2021.

Hvis regeringen beslutter ydeligere tiltag i løbet af juleferien, vil vi naturligvis informere om det på AULA, her på hjemmesiden og på Nyborg Kommunes Facebook.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune