Fyn Cykler Sammen – hver for sig i Nyborg

Mandag 1. juni kl. 10-13 har du mulighed for at være med i Fyn Cykler Sammen – hver for sig i Nyborg.

VisitNyborg inviterer alle til at cykle Tour de France 2021 opløbstrækningen fra Hjejlevej ind ad Storebæltsvej og selvfølgelig over den ’rigtige’ målstreg ved Circle K.

På parkeringspladsen overfor Fyens Badestrand (Fyns største og bredeste strand) har VisitNyborg pitstop. De første 500 kan få tanket op med både müslibarer, Tour de France-vand og en gul drikkedunk.

Hele opløbsstrækningen er pyntet med gule balloner og gult logo på cykelstien. Ved målstregen ved Circle K kører du igennem en gul ballonportal, og vores turistambassadører hylder dig med flag.

Alle der tilmelder sig via linket nedenfor, og tager et billede fra opløbsstrækningen eller målstregen, er med i lodtrækningen om henholdsvis fire gavekort til valgfri restaurant/café i Nyborg og to gavekort til Fri Bike Shop i Nyborg. Alt du skal gøre er at sende billedet til vores facebookside Fyn Cykler Sammen, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #visitnyborg. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Tilmelding til Fyn Cykler Sammen

Læs mere om storslåede cykeloplevelser i Nyborg her

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune