Færgegrillen fra JULEØNSKET på Torvet i Nyborg hele december

En af de helt centrale kulisser i årets familiejulekalender på TV 2 Juleønsket placeres på Nyborgs nyronoverede Torv, og du har mulighed for at kigge forbi i hele december måned, og samtidig deltage i en konkurrence om super flotte præmier.

Allerede i det første afsnit af julekalenderen kommer vi til at se den gamle og forladte Færgegrill, som i Juleønsket er placeret ved Knudshoved Færgeleje. Færgegrillen er en computertegnet kulisse, og det betyder, at den ikke eksisterer i virkeligheden – ikke på TV i hvert fald.  Men vi har gjort det muligt at træde direkte ind i kulissen. Gennem hele december kan du besøge Færgegrillen på Torvet i Nyborg, der er bygget op, så den ligner den, du kan se i julekalenderen.

Når du besøger Færgegrillen, kan du skrive dit højeste juleønske ned og lægge det i ønskebrønden. Så deltager du i lodtrækningen om flotte præmier – hovedgevinsten er en overnatning på Hotel Nyborg Strand for 2 voksne og 2 børn, der er også gavekort til oplevelser i Nyborg fx KinoVino, Bastionen og Nyborg Svømme- og Badeland.

Juleønsket og Nyborg Bibliotek

En anden af lokationerne er Nyborg Bibliotek, der er blevet anvendt som scenografi i julekalenderen. I den anledning kan du fra 1. december og helt frem til jul besøge udstillingen på biblioteket og opleve nogle af de originale kostumer og rekvisitter fra Juleønsket.

Du finder Nyborg Bibliotek på adressen Torvet 11, 5800 Nyborg.

Få meget mere information om Juleønsket, og de forskellige lokationer der er filmet fra, på www.nyborg.dk/juleønsket 

For yderligere oplysninger, kontakt

Line Bruun, kommunikationskonsulent, tlf. 2463 9463, e-mail: leb@nyborg.dk

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen