Midler bevilget til venneforening på Fuglsanggården

Midlerne være med til gøre en forskel for de svageste ældre i plejeboligerne i hele Norddjurs Kommune.

Venneforening på Fuglsanggården/Demenscenter Norddjurs, der er et netværk af frivillige, der arrangerer aktiviteter til stor fornøjelse for beboerne, har søgt midler fra Sundhedsstyrelsen, og det er glædeligt, at de har fået bevilget kr. 396.000.

I samarbejde med leder af demensindsasten og alle de frivillige på plejecentrene, ledere og medarbejdere skal midlerne være med til gøre en forskel for de svageste ældre i plejeboligerne i hele Norddjurs Kommune – til at skabe endnu mere glæde, flere oplevelser og minder mellem beboerne.

Midlerne bliver fordelt frem til midt i december, og er bevilget til flere formål blandt andet en musikfestival, demensklovne, ophold i sommerhuse, træningsredskaber, busser mm.

Venneforeningen 1

På billede 1 ses Venneforeningen. Til højre bagerst Lola Andersen, foran hende Lene Petersen, midt for Ketty Venø, bag ved siddende Anne Dorthe Gabel – stående til venstre, Laila Hansen. Og i huset Henny Thygesen til venstre og demensansvarlig leder Helle Thomsen til højre.

På billede 1 ses fra højre Preben Gregersen og bagerst Poul Nielsen og koordinator Anne Larsen fra Motionsvenner samt leder for demensindsatsen i Norddjurs Kommune, Helle Thomsen til venstre.

Nyhedsdato: 13.08.2020

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune