Udbud af partnerskab på FestiVélo

Bliv aktivitetspartner eller mad- og drikkepartner på FestiVélo – Tourfest i Fælledparken, 1.-2. juli 2022.

Alle københavnere og gæster inviteres til gul folkefest, FestiVélo, når Tour de France kommer til byen 1.-2. juli 2022. Flere end 20.000 gæster forventes at deltage i FestiVélo i Fælledparken. Vi fejrer verdens bedste cykelby med enkeltstarten på storskærm, masser af sjove cykel- og motionsaktiviteter for børn i alle aldre og god musik og underholdning fra scenen. 
 
Du kan være med til at skabe en oplevelsesrig og grøn festival.
 
FestiVélo arrangeres af Københavns kommune, Good Boys Agency og Sparta Atletik og Motion. Lige nu søger vi partnere, som vil være med til at skabe en mangfoldig og oplevelsesrig festival med fokus på cyklisme, sundhed, fællesskab og bæredygtighed.
 
Vi søger ligeledes et bredt udvalg af mad- og drikkepartnere, som vil præsentere spændende kvalitetsmad- og drikke med en grøn profil på FestiVélo. Både etablerede aktører, foodtrucks og små mobile mad- og drikkeaktører opfordres til at søge.
 
Det er gratis at deltage som aktivitetspartner på FestiVélo. Alle foreninger, organisationer og virksomheder er velkomne til at søge om at blive en del af festivalen.  
 
Læs mere og find udbudsmaterialet her på festivelo.dk 
 
Ansøgningsfristen er 15. november 2021.
 
Spørgsmål kan rettes til festivelo@gb-agency.dk

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen