Udbud af Betalingsløsning til skolemad og fritidsklubber

Fælles digitalt betalingssystem til at understøtte køb og betaling af skolemad og klubaktiviteter.

Genopslag: Udbuddet omhandler et fælles digitalt betalingssystem, som i første omgang skal understøtte køb og betaling af skolemad og klubaktiviteter i henholdsvis folkeskoler og fritidsklubber i Københavns Kommune. Det er hensigten, at betalingssystemet på længere sigt også kan håndtere betalinger på andre af Københavns Kommunes områder.

Systemet skal understøtte Københavns Kommunes vision om at nedbringe mængden af kontanter og mindske administration ved betalinger. Systemet skal derfor indeholde en webshop til bestilling og betaling af skolemad, en klubkort-løsning som fysisk betalingsmiddel i klubber, samt en brugergrænseflade til administration. Systemet skal desuden kunne integrere til kommunens økonomisystem og andre relevante fagsystemer.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune