Totalrådgivning – Tværgående mobilitetsanalyse for hovedstadsområdet

Opgaven

Opgaven omhandler den Tværgående mobilitetsanalyse for hovedstadsområdet, der kan indgå i beslutningsgrundlaget for fremtidig udvælgelse af nye fælles prioriterede infrastrukturprojekter og mobilitetsløsninger i hovedstadsregionen. Analysen skal desuden udbygge og opkvalificere det tværgående vidensgrundlag og kommunikation om de fremtidige mobilitetsbehov og udfordringer.

Der ønskes tilbud på en samlet løsning af opgaven. I analysen indgår både tekniske trafikale analyser, databehandling, samt kommunikation og formidling. Dette er nærmere beskrevet i opgavebeskrivelsen.

Ordregiver er ikke interesseret i tilbud med evalueringstekniske priser på over kr. 2.0 mio. eksklusive moms. Tilbud med evalueringstekniske priser, der ligger over 2.0 mio. eksklusive moms, vil blive anset som værende ukonditionsmæssige; jævnfør udbudsbetingelserne punkt 5.

Materiale

Det fulde udbudsmateriale kan findes på udbuddets side i Dalux:
https://build.dalux.com/client/da-dk/public/tender/TID-22973

Bemærk at der løbende kan blive uploadet flere dokumenter på denne side i form af rettelsesblade eller andre meddelelser. Tilbudsgivere opfordres på baggrund heraf til at holde sig opdaterede om sidens indhold i tilbudsperioden.

Dokumenterne kan downloades via boksen i højre kolonne.

Tilbudsfrist

Tilbuddet skal være uploadet senest den 21. august 2023, kl. 12:00

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top