Salg af genstande og materialer til genbrug fra Bispeengen Genbrugsstation

Københavns Kommune udbyder en række brugte genstande og materialer, der bliver afleveret til genbrug på Bispeengen Genbrugsstation.

Salget sker i større mængder og som engrossalg. Der er ikke mulighed for at købe fx enkelte stykker tøj, et gulvtæppe mv.

Du kan købe disse typer genstande/materialer:

1. Garn- og sytilbehør
  2. Drikkeglas, kopper, tallerkener og bestik
  3. Rammer, spejle, billeder, malerier, tryk, print og fotografier
  4. Legetøj
  5. Gulvtæpper (som ikke er væg-til-væg)
  6. Krukker, urtepotter og vaser i alle materiale­typer herunder ler, plast, metal
  7. Figurer i træ og brugskunst, der ikke er i de øvrige kategorier
  8. Spisebordsstole
  9. Sofaborde
  10. Massive køkkenbordplader med og uden vask
  11. Massive borde- og bordplader
  12. Tallerkner, glas og bestik
  13. Bøger
  14. Sanitet, fx toiletter, armaturer og andet VVS
  15. Sportsudstyr
  16. Porcelæn og keramik
  17. kontorstole
  18. Cykler
  19. Værktøj (ikke elektrisk)
  20. Hæve-/sænkeborde
  21. Rent tøj og tekstiler
  22. Mursten (med og uden mørtel og maling).

Personalet på Bispeengen Genbrugsstation arbejder sammen med de borgere og erhverv, der afleverer til genbrug, for at få udsorteret så meget som muligt i de ovennævnte kategorier. Tingene, der bliver afleveret, bliver sat i bure hvorfra køberne selv skal hente dem mindst to gange om ugen.

Det her skal du huske i dit tilbud

Tilbud skal indeholde følgende:

• Nummer og titel på den genstand, du byder på (fx ”1. Garn- og sytilbehør”)
  • Den kilopris du tilbyder at betale for den pågældende genstand (f.eks. 10 kr. pr. kg).
  • Mindsteprisen pr. kg er 3 kr. eksklusive moms.
  • Købet er momspligtigt, hvorfor der bliver lagt moms på.
  • Den periode du ønsker, at aftalen skal vare i forhold til opstart den 24. august 2020 (mindst 30 dage, maksimalt 180 dage).
  • Dit/virksomhedens navn, adresse og evt. CVR-nummer.

Tilbud kan indeholde:

• Begrænsning i de mængder, du samlet ønsker at aftage (det kan være, at du ønsker at købe fx op til 500 kg af den pågældende type genstande/materialer).
  • Mindstekøbet er 100 kg.

Sådan vælges vinderne af udbuddet

Kriterier for vurdering af tilbud:

• Københavns Kommune vælger det tilbud med den højeste pris. Dvs. at hvis Københavns Kommune modtager to tilbud på ”1. Garn- og sytilbehør” på fx 3 og 4 kr., vil det være den part, der har budt 4 kr. pr. kilo, der får retten til genstanden/materialet.

Valg af køber:

• Du vinder retten til den type genstand/materiale, som du byder på, hvis du giver det højeste bud. Du vil i så fald modtage besked hurtigst muligt efter fristen for tilbud.
  • Dit bud gælder kun for den periode, som du har givet tilbud på.

Købsbetingelser:

• Køberen af hver type genstand/materiale vil være forpligtet til at betale for alt, der er indleveret, og vil ikke have mulighed for at sortere i de genstande/materialer, der er sorteret fra (udover fejlsorterede emner, f.eks. hvis der er sportsudstyr blandet i porcelæn, vaser og keramik). Interesserede købere bør tage højde for dette i den pris, de afgiver.
  • Alle genstande og materialer afleveret til genbrug af borgere og virksomheder er brugte. Der gælder normale handelsbetingelser.
  • Køberen skal afhente sin(e) genstande/materialer mindst to gange om ugen, da der ikke er meget lagerplads, og der forventes store mængder. Hvis det viser sig, at mængderne er mindre, kan der blive lavet en aftale om sjældnere afhentning.
  • Afhentning skal ske inden for genbrugsstationens åbningstid, dog tidligst 30 minutter efter åbning og senest 30 minutter før genbrugsstationen lukker.

Spørgsmål og deadline:

Første afhentning af genstande og materialer: 24. august 2020

Skriv til projektleder Mette Jørgensen på mettej@kk.dk , Teknik- og Miljøforvaltningen, senest den 11. august 2020, hvis du har spørgsmål. Alle svar kan findes nederst på denne side senest 14. august 2020. Tilbud sendes til samme person.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune