Nyt dynamisk indkøbssystem for indkvartering

Ved nærværende udbud ønsker Ordregiver at oprette et dynamisk indkøbssystem for indkvartering af personer efter behov, fx personer fordrevet pga. krig og personer med behov for isolationsbolig pga. pandemier, som fordrer Ordregiver til at skulle yde indkvarteringsfaciliteter. Ordregiver har ift. det forudgående dynamiske indkøbssystem for indkvartering lempet egnethedskravene for ansøgere, der ønsker optagelse på det nye dynamiske indkøbssystem for indkvartering.

Det dynamiske indkøbssystem anvendes til, i overensstemmelse med light regimet i udbudsloven, at indgå kontrakter omfattende indkvartering af privatpersoner. I nogle tilfælde kan der forekomme behov for indkvartering af medbragte kæledyr, og dette vil i så fald fremgå af det enkelte miniudbud.  

Leverandører som bliver godkendt og derved optaget på systemet, vil få adgang til at se og byde ind på konkrete indkvarteringsopgaver.

Materialet vil være tilgængeligt på udbudsportalen Mercell via nedenstående link. Det bemærkes, at ovenstående tidsfrister kan være ændret grundet tidsfristsforlængelser. Eventuel opdatering af tidsplan sker kun på Mercell.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top