Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Kender du dén idrætsforening, der gør en særlig indsats for at skabe et attraktivt idrætsliv i København?

Har din bokseklub lavet hold for socialt udsatte? Har de frivillige i squashklubben gjort en ekstraordinær indsats? Eller gør den lokale fodboldklub et særligt arbejde for at få flere piger med i foreningslivet?

Nu kan du nominere den forening, du mener, har gjort en særlig indsats for det københavnske foreningsliv – og som fortjener prisen som Årets Idrætsforening 2020 og de 25.000 kroner, som følger med.

Kultur- og fritidsborgmester i København Franciska Rosenkilde (Å) håber, at mange københavnere vil komme med deres bud på årets vinder:

”Idrætsforeningernes betydning er helt uvurderlig. Her er nøgleordene frivillighed, bevægelse, fællesskaber og ikke mindst socialt ansvar. Det kommer københavnere, uanset alder eller baggrund, til gode, og det skal vi værne om. Især skal vi huske at stoppe op og hylde dem, der gør forskellen i hverdagen. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil byde ind med deres bud på Årets Idrætsforening,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde.

Alle københavnere kan nominere foreninger til Årets Idrætsforening ved at indsende begrundede forslag og gode argumenter for, hvorfor netop denne idrætsforening er noget helt særligt.

Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

Prisen, der i år uddeles for 17. gang, overrækkes til vinderforeningen den 25. november 2020.

De seneste fem års vindere af prisen

  • 2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne
  • 2018: Copenhagen Floorball Club
  • 2017: Nørrebro United
  • 2016: Boldklubben Skjold
  • 2015: Østerbro Idrætsforening

Fakta

  • Der er ansøgningsfrist den 20. oktober 2020.
  • Du kan sende din indstilling til idraet@kk.dk med ”Årets Idrætsforening 2020” i emnefeltet.
  • Kåringen af vinderen finder sted den 25. november 2020, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde overrækker prisen.
  • Dommerkomitéen består af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, repræsentanter fra DGI Storkøbenhavn, Danmarks Idrætsforbund og Firmaidræt Storkøbenhavn.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top