Greves skoleelever får bedre toiletter for 4,5 millioner kroner

Holmeagerskolens toiletter ved indskolingen får lige nu den helt store tur.

Greves skoleelever får bedre toiletter for 4,5 millioner kroner

Den seneste tid har håndværkere været i gang at renovere toiletter på skolerne i Greve.

Når eleverne på Greves skoler skal på toilettet, skal det være en god oplevelse. Derfor afsatte kommunen tidligere på året en pulje på 4,5 millioner kroner til at renovere slidte toiletter på flere af byens skoler, og nu er de første resultater klar.

På Tune Skole Højen og Strandskolen har toiletterne således allerede fået en kærlig hånd, mens håndværkerne fortsat er i gang med at renovere toiletterne på Arenaskolen og Damagerskolen. Senere på året kan eleverne i udskolingen på Holmeagerskolen også se frem til forbedrede toiletforhold, og i 2021 vil endnu flere skoletoiletter blive renoveret.

”Alle toiletter får nye overfladematerialer og mere plads, så de bliver nemme at rengøre, og så det bliver mere behageligt for eleverne at gå på toilettet. Det har i høj grad været tiltrængt, og derfor er jeg glad for, at arbejdet nu er godt i gang”, siger borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann.

Toiletterne bliver renoveret i prioriteret rækkefølge alt efter, hvilke toiletter der trænger mest.

Renoveringen af toiletter er blot et af mange igangværende projekter, der alle har til formål at give skolerne et løft. For eksempel bliver indeklimaforholdene på Hedelyskolen lige nu forbedret, ligesom Krogårdsskolen får udskiftet tag, ventilation og vinduer i den ene bygningsfløj. Dertil er arbejdet med udskiftning af vinduer på Karlslunde Skole også i fuld gang.

Finansieringen kommer fra opsparede anlægsmidler fra 2019 samt nye anlægsinvesteringer, der blev vedtaget af byrådet, efter regeringen fjernede anlægsloftet for 2020.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top