Tjek på fremtiden

Digital messe ”Tjek på Fremtiden”

Tjek på fremtiden

Forældre og unge var inviteret til at høre om forskellige ungdomsuddannelser på Teams da Solrød og Greve kommuner afholdte den digitale messe “Tjek på Fremtiden”

Et solidt alternativ til den fysiske uddannelsesmesse

Den 27. oktober var der for første gang digital uddannelsesmesse i Greve og Solrød Kommune, Tjek på fremtiden. Grundet Corona situationen måtte der tænkes i kreative løsninger, og svaret var, at lade de unge og deres forældre deltage hjemmefra. Resultatet var en overordentlig succes med knap 700 besøgende. Til trods for lidt tekniske startvanskeligheder, er lederen af ungecentret, Majbrit Møller, ganske tilfreds:

”Jeg var positivt overrasket over den store opbakning fra både ungdomsuddannelser, forældre og elever. Det var jo lidt et sats, da det aldrig har været prøvet før. Og erfaringen fra i går har vist at det helt sikkert er et koncept, som skal tænkes ind i fremtidens uddannelsesmesser og andre initiativer.”

En forælder fortæller desuden, at den digitale tilgang fjerner det gruppepres, som ellers hersker blandt de unge: ”fordi det var digitalt kunne min søn være nysgerrig på sine egne betingelser og ikke lade sig påvirke af, hvad vennerne stillede ind på”.

Tjek på fremtiden afholdes næste gang i oktober 2021. Følg med på www.tjekpåfremtiden.dk for mere information eller kontakt UU-vejleder Susanne Kaare-Andersen, 28792605, skka@greve.dk.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top