Tilbud om vaccine kommer i e-Boks

Ingelise Tronier Jensen, som bor på Langagergaard Plejecenter, var den første Greveborger, der blev vaccineret mod covid-19.

Tilbud om vaccine kommer i e-Boks

Borgerne på plejehjem i Greve er nu vaccinerede. Nu får ældre og sundhedspersonale tilbudt vacciner.

Greve Kommune var blandt de første, som fik mulighed for at tilbyde vaccinen mod covid-19 til alle ældre på kommunens plejecentrene, og i alt har 301 ældre har taget imod tilbuddet.

Det skete i dagene omkring årsskiftet, og i løbet af denne uge, vil de sidste ældre på plejecentre i hele Danmark bliver vaccineret.

Dermed er Danmark klar til at tilbyde vaccinen mod covid-19 til andre borgere, og i første omgang er det borgere, der modtager personlig pleje og praktisk bistand, som får muligheden. Nogle få Greveborgere har allerede ekstraordinært fået tilbudt vaccinen, fordi Region Sjælland har nogle vacciner til overs, som skal bruges i denne uge. Øvrige borgerne vil modtage en invitation til det via E-boks, og hvis de ikke er tilmeldt digital post, får de invitationen i et rigtigt brev.

Medarbejderne fra hjemmeplejen kan hjælpe borgerne med at tilmelde sig til vaccination, hvis de har brug for det.

Vaccinationen foregår på vaccinationscentre. Det nærmest vaccinationscenter ligger i Roskilde. Hvis man ikke selv kan sørge for transport, kan Greve Kommune hjælpe. Det kan borgerne også tale med medarbejderne fra hjemmeplejen om.

Det er Region Sjælland, som indkalder til vaccination. Læs mere her “Hvornår er det min tur”.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen