Succes med iPads på Greves skoler

Megabanner_ipad.jpg

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skoler

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97

Succes med iPads på Greves skoler

Greve Kommune har gode erfaringer med at udlevere iPads til skoleelever, og derfor har byrådet netop besluttet, at eleverne skal have nye iPads i efteråret.

Alle Greves skoleelever i den kommunale grundskole fik i 2014 udleveret en iPad. 5.500 elever kunne dermed putte en iPad ned til bøger og penalhus i skoletasken. Erfaringerne har været positive, da den har åbnet op for nye måder at lære på, og lærerne oplever, at eleverne er mere motiverede i undervisningen.

Byrådet besluttede derfor på seneste byrådsmøde, at elever i 0-5. klasse skal have udleveret en ny iPad i efteråret. Og som noget nyt får udskolingen i 6. til 10. klasse en Chromebook, der på mange måder ligner og fungerer som en bærbar computer. 

“Det er vigtigt, at digitale værktøjer er en naturlig del af undervisningen på Greves skoler, og en tablet kan være med til at engagere eleverne, fordi den kobler skoleverdenen til den dagligdag, de kender i forvejen”, siger medlem af Skole- og Børneudvalget Claus Jensen. 

Mål for fremtiden

Greve Kommune har de senere år satset stort på at gøre skoleeleverne klar til fremtidens arbejdsmarked. 

Udleveringen af iPads gør det nemmere for skolerne at ruste eleverne til at være borgere i et digitalt samfund. Og det er netop et af formålene med “Den Digitale Skole 1:1”.

Greve Kommune vil fortsat følge brugen af IT på skolerne tæt. Det sker blandt andet ved at inddrage elever, forældre og medarbejdere.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen