Sommer holder vi sammen

F Og K

Frederikke Lynge Sørensen, studerer idræt, og Kaan Demira Er er livredder. De to tager imod på sommerhotspottet ved Granhaugen og Holmeagerhallen.

Sommer holder vi sammen

Gratis klubber, masser af sommerferieaktiviteter og tre bemandede sommerhotspots skal give Greve Kommunes børn og unge en fantastisk sommer.

Denne sommer skal ingen børn og unge kede sig derhjemme foran skærmen. Hele sommeren er der nemlig et kæmpeprogram med aktiviteter og fællesskab i foreninger, klubber og på tre bemandede sommerhotspots rundt omkring i kommunen.

“Vi har lavet et super-ambitiøst sommerprogram med tilbud til alle børn og unge, uanset om de er til boldspil, strandliv, kreative værksteder eller bare vil hygge med andre. Nu har vi blot brug for lidt hjælp fra forældrene, så alle børn og unge får et venlig puf og kommer afsted til sjove oplevelser i trygge fællesskaber”, siger Anne Marie Lyduch, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Aktiviteter fra morgen til aften
Sommerferieaktiviteterne er udvidet, så der er mange flere aktiviteter på listen over tilbud. Samtidig holder alle kommunens klubber gratis åbent i dagtimerne for alle børn mellem 10 og 14 år – uanset om de er medlemmer eller ej. Og så er der tre bemandede sommerhotspots med aktiviteter om eftermiddagen og aftenen.
Idrætsstuderende Frederikke Lynge Sørensen er en af dem, som tager imod børn og unge ved Sommerhotspottet Granhaugen & Holmeagerhallen.
“Ingen skal holde sig tilbage. Vi har både plads til dem, der bare vil kigge forbi, og dem som vil være med hele dagen og spille frisbee, strandtennis eller hvad vi nu får lyst til”, siger Frederikke Lynge Sørensen.

Bare mød op
Hele det ambitiøse program kan ses på hjemmesiden aktivigreve.dk, og programmet bliver løbende udvidet og opdateret igennem sommerugerne.

Hverken klubber eller sommerhotspots kræver tilmelding. Børn og unge kan bare møde op, og så er der voksne, som tager imod og sørger for hygge og aktiviteter.

Tid og sted:

Klubber som holder gratis åbent alle hverdage fra kl. 10-16 for 10-14-årige:

  • Klub Godset, Godsvej 101
  • Brogården, Blågårdsvej 104
  • Mosede Klub, Lilleholm 58
  • Oasen, Skelbakken 4
  • Tune Ungdomscenter, Skolegade 10

Sommerhotspots gratis for alle børn og unge:

  • Granhaugen & Holmeagerhallen onsdag – lørdag kl. 14-16 ved Granhaugen og 16-20 ved Holmeagerhallen med fokus på strandaktiviteter og boldspil i hallen.
  • Hundige Boldfælled onsdag – lørdag 16-22 ved Hundige Boldklub, Hedelunden 2 med fokus på boldspil, Open Air Bio og musik.
  • Greve Kultur-Base, Gersager Alle 1, i og udenfor Ungdomscentret med afslappende loungeområder, café og en masse værksteder og events.

Husk at #sommerholdervisammen – læs hvor og hvornår på aktivigreve.dk

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen