Sammen om at holde Greve ren

Affald

I uge 37 skal vi hjælpe hinanden med at samle affald i Greve Kommune.

Sammen om at holde Greve ren

Greve Kommune får en årlig affaldsindsamlingsdag, hvor Greveborgerne skal hjælpe med at fjerne affald i naturen.

Det skal være slut med cigaretskodder, hundelorteposer og andet henkastet affald i Greves natur. Derfor har byrådet netop vedtaget rammerne for en årlig affaldsindsamlingsdag, hvor politikere og borgere sammen skal hjælpes ad med at holde byen ren.

“Vi håber, at vi med sådan et tiltag kan sætte fokus på, at vi alle har et ansvar for at holde naturen fri for affald”, siger borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann.

Fra skoleelev til politiker
Den årlige affaldsindsamlingsdag finder sted ad to omgange i uge 36.

Tirsdag den 7. september fra klokken 9 til 11 vil alle skoleelever tage arbejdshandskerne på og samle affald i områderne omkring de enkelte skoler. Enkelte medarbejdere på kommunens plejecentre vil også samle affald omkring plejecentrene med de beboere, som har lyst til at deltage frivilligt. Endeligt vil politikerne i byrådet også være med.

Søndag den 12. september finder anden del af affaldsindsamlingen sted, og her har alle Greveborgere mulighed for at give en hjælpende hånd.

“Det er mit håb, at Greveborgerne har lyst til at bruge en time eller to på at samle affald op på deres vej eller i nabolaget. Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig sjov dag, når vi er sammen om opgaven”, siger Pernille Beckmann.

Samarbejde om affald
Alle deltagere får udleveret poser og engangshandsker af Greve Kommune til indsamling af affald. Derudover er der lavet en aftale med KLAR Forsyning om afhentning af affaldet.

Greve Kommune har også lave en aftale med Frivillighedscentret, som vil informere deres foreninger om affaldsindsamlingsdagen med henblik på at hverve frivillige til dagen. Desuden bliver den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening, som har stor erfaring med affaldsindsamling, inviteret.

Greve Kommune informerer yderligere om alt det praktiske, når affaldsindsamlingen nærmer sig.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen