Samarbejde skal øge trygheden i Greve Nord

Nord

Politikerne vil bruge endnu flere kræfter på at skabe mere tryghed i Greve Nord

Samarbejde skal øge trygheden i Greve Nord

Boligorganisation og politikere vil arbejde endnu tættere sammen om at øge trygheden i Greve Nord.

Fremover vil der være flere politikere med omkring mødebordet, når kommunen og de almene boligorganisationer mødes. Det besluttede byrådet på sit seneste møde.

Flere politikere i dialog om tryghed
Det plejer at være borgmesteren, som repræsenterer byrådet i møder mellem kommunen og boligorganisationen. Men nu bliver det både borgmesteren, en repræsentant for flertallet i byrådet og en repræsentant for mindretallet.

“Vi politikere er fast besluttet på, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at øge trygheden i Greve Nord. Derfor sætter vi ind på mange fronter. Til møderne med boligorganisationerne vil vi både lytte og lære af deres erfaringer og komme med vores bud på, hvor der er problemer og hvordan de kan løses”, siger Marc Genning, formand for Plan- og Udviklingsudvalget.

Stor indsats for øget tryghed i Greve Nord
Bo-Vest, K.A.B og Greve Boligselskab er de lokale almene boligorganisationer. De mødes jævnligt med kommunens administration og politikerne. Det er de møder, hvor politikerne i fremtiden vil sørge for, at der er særligt fokus på trygheden i Greve Nord.

Første møde med både borgmester og to byrådspolitikere bliver i begyndelsen af 2021.

Samarbejdet er en del af en større indsats for at øge trygheden, hvor der også skal bygges boliger i området ligesom S-togsstation og busstation skal renoveres.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune