Rejsehold skal hjælpe plejecentre

IMG_4725.JPG

Kontakt

Martin Nordentoft Rasmussen

Centerchef
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 94 66
mnr@greve.dk

Rejsehold skal hjælpe plejecentre

Et rejsehold fra Sundhedsstyrelsen skal understøtte Greve Kommunes arbejde med værdighed i ældreplejen.

Ældre i Greve Kommune skal leve et værdigt liv. Sådan lyder ambitionen i kommunens nye Værdigheds- og Ældrelivspolitik, som for nyligt blev vedtaget af byrådet. Og nu får kommunen en hjælpende hånd udefra til at forbedre arbejdet med værdighed på kommunens plejecentre.

Et kompetenceløft i plejecentrene

Sundhedsstyrelsen har således givet tilskud til et forløb med et værdighedsrejsehold, der skal rådgive og udvikle plejepersonalets kompetencer på Strandcentret Plejecenter, Nældebjerg Plejecenter og Lokalcenteret Møllehøj. 

“Vi har i byrådet stor fokus på at sikre en værdig pleje for den voksende andel af ældre borgere i byen. Derfor ser jeg frem til forløbet med rejseholdet, som kan bidrage med ny viden og erfaringer, der kan give vores samlede ældrepleje et løft”, siger formand for Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget, Liselott Blixt.

Selvbestemmelse og livskvalitet

Rejseholdsforløbet vil helt konkret fokusere på at udvikle metoder til at øge selvbestemmelsen og livskvaliteten for ældre Greveborgere, der har behov for pleje. Forløbet vil desuden foregå tæt på det daglige arbejde, så den nye viden nemt kan overføres til praksis.

Greve Kommune er en blandt 11 kommuner, som i den kommende tid får besøg af rejseholdet. Forløbet starter januar 2020 og forventes at vare i fire til seks måneder.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen