Ny klippekortsordning på Greve Kommunes Plejecentre

Langagergård top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Tlf.43 97 97 97

Ny klippekortsordning på Greve Kommunes Plejecentre

Det kan være en tur til frisøren, en snak over en kop kaffe eller hjælp til at besøge familien. Mulighederne er mange, og fantasien kan få frit løb, når borgerne på kommunens pleje-hjem får ny klippekortsordning.

Greve Kommune tilbyder fra 1. april beboerne på kommunes plejecentre, en klippekortsordning som giver hver borger 45 minutter om ugen sammen med en ansat. De ældre kan bruge tiden på det, de har lyst til. Det kan være alt fra hjælp til at få orden i fotoalbummet til en gåtur i naturen.

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget Liselott Blixt er glad for, at kommunen tilbyder klippekortsordningen til borgerne på kommunens plejecentre: ”Med denne ordning giver vi både selvbestemmelse og kvalitetstid til beboerne på vores plejecentre. Det kan gøre en stor forskel for de ældre og give større livskvalitet. ”

Modtagerne får mulighed for at få hjælp til nogle af de gøremål som ligger ud over, hvad plejepersonalet kan tilbyde i dagligdagen. Det er op til den enkelte borger i samarbejde med en ansat at beslutte, hvad de 45 minutter skal bruges til. Hvis en borger har et ønske om en aktivitet, som tager længere tid, så kan tiden spares sammen og bruges på et senere tidspunkt.

Den nye klippekortsordning for beboerne på kommunens plejecentre er inspireret af en lignende ordning for de svageste hjemmehjælpsmodtagere i kommunen. Her fortæller erfaringen, at den ekstra tid med plejepersonalet bringer glæde blandt både borgere og ansatte.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen