Ny enhed skal hjælpe Greves unge

Unge.jpg

Greve Kommune opretter en ungeenhed, som skal hjælpe kommunens unge under 30 år med at få en ungdomsuddannelse eller et job

Ny enhed skal hjælpe Greves unge

Ungeenheden skal hjælpe unge videre i livet.

Det skal være mere overskueligt for unge og deres forældre at møde kommunen, når den unge har brug for hjælp til at komme videre i livet. Derfor samler Greve Kommune nu fagpersoner, der arbejder med ungeindsatser, i én ungeenhed.

En enhed med forskellige fagligheder
Ungeenheden kommer til at bestå af medarbejdere med en række forskellige fagligheder og specialer. Det gælder både medarbejdere fra uddannelses-, familie-, beskæftigelses- og socialområdet.

“Det er mere overskueligt for alle parter, når indsatsen er samlet på tværs af fagområder. Og det betyder, at vi kan give de unge en bedre vejledning. Samtidig skaber det tryghed for de unge og deres forældre”, siger formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungeudvalget, Morten Dahlin.

Uddannelsesplanen som omdrejningspunkt
Den kommunale ungeindsats tager udgangspunkt i en uddannelsesplan, som bliver lavet for alle unge, der hverken er i uddannelse eller job. Planen indeholder blandt andet den unges ønsker, muligheder og mål.

“Uddannelsesplanen er et værktøj til at hjælpe den unge videre i livet. Alle fagmedarbejdere vil arbejde med de målsætninger, som er beskrevet i den plan, og derfor vil den unge opleve indsatsen som sammenhængende”, afslutter formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungeudvalget, Morten Dahlin.

Greve Kommune forventer, at den nye ungeenhed træder i kraft til maj 2019.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen