Køb is og blive kviktestet ved Hjemisbilen

Hjemis-sælger Michael Cramer poder borgmester Pernille Beckmann ved Hjemis-bilen, mens den holder ved Engrøgel i Greve.

Køb is og blive kviktestet ved Hjemisbilen

Nu kan alle Greveborgere blive testet uden tidsbestilling og lige ved fortovskanten. Det er resultatet af et unikt samarbejde mellem Greve Kommune og Hjemis.

Greve Kommune har etableret et samarbejde med den lokale Hjemis-mand om at få bragt gratis kviktest ud til alle borgere. I den kommende tid vil Hjemis-bilen nemlig ikke kun have Dannevang Flødeis og den populære børneis Blinklys med i vognen. Hjemismanden vil også have visir, mundbind og podepinde, så han kan teste Greveborgerne lige ved deres hjem.

Unikt samarbejde
Borgmester Pernille Beckmann er meget glad for det unikke samarbejde:

“Greve Kommune ønsker altid at samarbejde med det private erhvervsliv om de mest effektive løsninger”, siger borgmesteren.

Klokkelyd betyder test
Hjemis har stor erfaring med at komme rundt på alle vejene i kommunen, ligesom de ved præcis, hvornår der er flest kunder hjemme i huse og lejligheder. Og i fremtiden vil den kendte klokkelyd altså både betyde, at man kan overveje at købe islagkage og at blive testet. Pernille Beckmann understreger, at man ikke behøver at købe is, når man bliver kviktestet.

“Men det er nok svært at lade være, når man først har fået alle børnene ud på vejen. På den måde tror jeg, at det bliver en fordel for både kommunen og vores lokale sælger af Hjemis,” siger hun.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top