Greveborgerne får valgsteder i hver eneste bydel

Arena

Arenaskolen bliver valgsted i det nordlige Greve

Greveborgerne får valgsteder i hver eneste bydel

Der skal være mindst et valgsted i hver eneste bydel og mulighed for at stemme på bibliotekerne i seks uger op til valget til kommunal- og regionrådsvalget i Greve 2021.

Til efterårets kommunal- og regionrådsvalg vil der være fem valgsteder fordelt ud over hele Greve Kommune. Samtidig bliver der ekstra gode muligheder for at stemme på kommunens biblioteker, på rådhuset og i svømmehallen.

“Det skal være let for alle Greveborgere at sætte deres kryds før eller på valgdagen”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Før valgdagen
Før valgdagen kan Greveborgerne brevstemme på rådhuset og på bibliotekerne i Hundige, Karlslunde og Tune alle hverdage fra den 5. oktober og til den 12. november. Den sidste uge før valget åbner kommunen også et brevstemmested i Greve Svømmehal.

“Mange foretrækker at brevstemme, når de passer ind i deres kalender, og i år kan corona-pandemien betyde, at den mulighed bliver ekstra vigtig for mange. Derfor udvider vi åbningstiderne på kommunens brevstemmesteder,” siger borgmesteren.

På valgdagen
På valgdagen den 16. november 2021 kan Greveborgerne stemme på Arenaskolen, Greve Idrætscenter, Mosedeskolen, Karlslundehallen og Tunehallen.

“Vi forbereder et valg, hvor de fysiske forhold er så gode, som muligt. Det skal være let at parkere, let at komme til og fra valgstedet og naturligvis let at afvikle selve afstemningen i valglokalerne,” siger borgmester Pernille Beckmann.

Desuden skal der også være god plads så stemmetællerne om aftenen og natten effektivt og hurtigt kan tælle stemmerne fra både kommunalvalget og regionsrådsvalget.

Greve Kommune forbereder sammen med de øvrige kommuner i Danmark en massiv kampagne for at få alle borgere til at stemme.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen