Greve får puljepenge til ansættelse af lærere

Greve får puljepenge til ansættelse af lærere

Greve Kommune har modtaget 2,8 millioner kroner fra en national pulje til at ansætte flere lærere på kommunens folkeskoler

Der bliver flere lærere til at undervise eleverne på Greves folkeskoler i den kommende tid. Det står klart, efter kommunen for nylig modtog knap 2,8 millioner kroner til at ansætte lærere. Pengene er Greve Kommunes andel af de i alt 275 millioner kroner, som regeringen og forligspartierne har afsat på Finansloven til et løft af folkeskolen i 2020.

Mandag besluttede byrådet, at midlerne skal fordeles fladt mellem skolerne efter elevtal. Dermed kan skolerne nu gå i gang med at ansætte flere lærerkræfter, og det glæder Claus Jensen, som er formand for Skole- og Børneudvalget.

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at vi har fået penge til at ansætte endnu flere dygtige lærere på vores folkeskoler. Vores lærere gør hver dag en stor forskel i elevernes liv – både fagligt og menneskeligt, og jeg er overbevist om, at de ekstra lærerkræfter vil styrke vores skoler til gavn for både medarbejdere og elever. Det ærgrer mig dog, at vores privatskoler i denne omgang ikke er omfattet af aftalen”, siger formanden for Skole- og Børneudvalget, Claus Jensen.

Der er i Finansloven for 2020 også afsat penge til de følgende år, men da der lige nu blive forhandlet om den kommunale udmøntning, ved Greve Kommune endnu ikke, hvor mange midler der er til rådighed fremadrettet.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top