Forenede Care fortsætter som leverandør på Langagergård Plejecenter

LL Underskrift

Onsdag var humøret højt på Langagergård Plejecenter, da kontrakten mellem Forenede Care og Greve Kommune blev underskrevet. På billedet er det direktør i Forenede Care Stine Louise Eising von Christierson, borgmester Pernille Beckmann og direktør i Greve Kommune Jakob Thune.

Forenede Care fortsætter som leverandør på Langagergård Plejecenter

Driften på Langagergård Plejecenter fortsætter som hidtil med Forenede Care som leverandør.

I dag har Greve Kommune og Forenede Care skrevet under på en kontrakt om driften af Langagergård Plejecenter. Det sker efter at byrådet denne sommer har besluttet, at det fortsat skal være Forenede Care, der varetager driften af Langagergård Plejecenter på vegne af Greve Kommune.

Langagergård er hjem for 85 beboere
I denne uge har Greve Kommune og Forenede Care skrevet under på en kontrakt om driften af Langagergård Plejecenter. Det sker efter at byrådet denne sommer har besluttet, at det fortsat skal være Forenede Care, der varetager driften af Langagergård Plejecenter på vegne af Greve Kommune.

Tilfreds udvalgsformand
Forenede Care har allerede drevet plejecentret i ni år, og det fortsætter de med frem til 2027. Forenede Care har nemlig vundet kontrakten om driften ved det gennemførte udbud af opgaven.

“Jeg er glad for, at Forenede Care har budt på opgaven. De har skabt et trygt og hyggeligt hjem for de 85 beboere, og det er jeg sikker på, at de fortsat vil gøre”, siger Liselott Blixt, formand for Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget.

Forenede Care vandt udbuddet, fordi deres tilbud er det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Samarbejde mellem kommune og virksomhed
Det er Greve Kommune, der ejer bygningen Langagergård Plejecenter og Forenede Care, som varetager omsorgen for beboerne. Det aftalte serviceniveau er præcis det samme på Langagergård Plejecenter som på kommunens øvrige plejecentre.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen