Flere virksomheder i Greve modtager anerkendelse for social ansvarlighed

Flere virksomheder i Greve modtager anerkendelse for social ansvarlighed

58 virksomheder har i 2017 modtaget Greve Kommunes CSR-mærke som anerkendelse for deres arbejde med at hjælpe udsatte ledige. CSR (Corporate Social Responsibility) er betegnelsen for virksomhedens sociale ansvar.

Der er nu gået lidt over et år, siden Greve Kommune for første gang uddelte et CSR-mærke til en virksomhed, der havde vist social ansvarlighed over for en udsat ledig. Sidan da er mærket blevet uddelt til mange flere virksomheder.

Femilet i WAVES shoppingcenter er en af de virksomheder. De mener, det er vigtigt, at man som virksomhed er med til at tage et socialt ansvar.

”Vi skylder som virksomhed at give dem, som ikke har det nemt, mulighed for at prøve nogle ting af og få nogle succesoplevelser. Jeg synes i øvrigt, at det er spændende at løfte folk og få dem til at vokse. Og det kan jeg med de her piger”, siger butikschef i Femilet, Betina Øgaard, som flere gange har haft forløb med unge ledige, der ikke vidste, hvad de ville med deres liv.

Alene i 2017 modtager 58 virksomheder CSR-mærket som tak for deres indsats. Og det glæder centerchef for Job & Socialservice i Greve Kommune, Gitte Lind.

”Det er rigtig positivt, at vi har så mange virksomheder, der gerne vil hjælpe ledige borgere, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Derfor er jeg også glad for, at vi kan give disse virksomheder anerkendelse i form af et CSR-mærke”, siger centerchef for Job & Socialservice, Gitte Lind.

Jobcenter Greve har siden september 2016 uddelt et CSR-mærke til virksomheder, der giver en ekstra hånd til udsatte ledige.

Kriterierne for at modtage anerkendelsens er, at virksomheden har en social samarbejdsaftale med jobcentret og har haft mindst én udsat ledig i et forløb på virksomheden.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen