Borgermøde om hvad der skal ske med Tune

Tune Center Top

Borgermøde om hvad der skal ske med Tune

Hvordan skal Tune udbygges? Og hvordan skal Tuneborgere og infrastrukturen følge med? Hvordan skal samarbejdet med Greve Kommune være?

Greve Kommune har det sidste stykke tid haft et ønske om at nedsætte en midlertidigt udvalg med fokus på udviklingen i Tune og samarbejdet mellem kommunen og Tune. Greve Kommune har derfor været i dialog med Tune Lokalråd om at nedsætte et sådant udvalg.

Et midlertidigt udvalg med fokus på Tune kan ifølge styrelsesloven nedsættes midlertidigt til at rådgive Byrådet og kan bestå af medlemmer fra Byrådet, administrationen og relevante samarbejdspartnere og engagerede borgere fra Tune. Vi kunne godt tænke os, at et bredt udsnit af Tunes borgere var med til at sætte mål og retning for udvalgets arbejde. Vi vil gerne både høre fra unge og gamle, fra børnefamilier, fra borgere, der har boet i Tune hele livet og fra jer, der lige er flyttet til.

Er du en af de borgere i Tune, som vi leder efter?

På vegne af Tune Lokalråd og Greve Kommune indkaldes hermed til et møde om nedsættelse af et midlertidigt udvalg, der i det næste gode stykke tid skal arbejde videre Tunes fremtid.

På mødet skal vi finde interesserede borgere, der kunne tænke sig at indgå i udvalget og vi skal komme med et bud på emner og arbejdsformer, der skal indgå i et kommissorium for udvalgets arbejde. Resultatet af arbejdet på mødet vil indgå i det forsalg til kommissorium for udvalgt samt bud på sammensætning af udvalget, som derefter skal vedtages i Byrådet.

Mødet finder sted den 6. juni klokken 17 i Tune Borgerhus, Lundegårdshegnet 15.

For at vi ved, hvor mange vi bliver og kan få et konstruktivt møde, bedes du tilmelde dig mødet senest fredagen inden den 2. juni.

Det kan du gøre ved at skrive til Kristine Nielsen på krn@greve.dk eller ringe på 43 97 96 11

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen