Ældre stemmer til duften af valgflæsk

Megabanner_Valgflaesk.jpg

Kontakt

Annette Torp

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 93 51
ato@greve.dk

Ældre stemmer til duften af valgflæsk

Mandag var der afstemning til kommunalvalget på Nældebjerg Plejecenter, og traditionen tro blev der serveret stegt valgflæsk med kartofler og persillesauce.

Dagens frokost vakte glæde hos beboerne på Nældebjerg Plejecenter. Det er efterhånden blevet en tilbagevendende begivenhed, at der serveres sprødt valgflæsk samme dag, der holdes valgafstemning på Greves plejecentre.

Gerda Jurlander og Kurt Jacobsen nyder den gamle danske mad, og for dem er det en særlig hyggelig dag fyldt med minder:

”Jeg har boet i Greve, siden jeg var barn. Min mand og jeg boede ved siden af Greve Badehotel og var gift i mange år, siden vi mødte hinanden første gang, da jeg som 14-årige arbejdede som slikpige i Greve Bio. Vi har altid stemt, og tidligere stemte jeg på Holmeagerskolen”, siger Gerda Jurlander.

Hende bordherre Kurt Jacobsen kan også se tilbage på mange gode år i Greve, men mener dog, at det er noget helt andet at stemme i dag:  ”Det er ikke som i gamle dage, da vi skulle på fode igen efter krigen – i dag har vi det så godt. Men jeg har altid stemt, og det skal jeg også i dag”, smiler han.

I denne uge har beboere på Greves plejecentre mulighed for at stemme til Kommunalvalget og Regionsrådsvalget på Nældebjerg den 13. november, Strandcentret den 14. november, Møllehøj den 15. november og Langagergård den 17. november 2017. 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen