139 millioner kroner er klar til Strandskolens renovering

STRANDSKOLEN

Renovering af Strandskolen er Greve Kommunes største renoverings- og tilbygningsprojekt for tiden.

139 millioner kroner er klar til Strandskolens renovering

Byrådet har nu frigivet pengene til Strandskolens renovering. Næste skridt er, at rollen som entreprenør skal i udbud.

 

Strandskolen står foran en omfattende renovering og ombygning. I mandags nikkede byrådet til, at hele anlægsbevillingen på 138.958 millioner kroner til projektet bliver frigivet.  

“Det er et enormt beløb, som er afsat. Jeg glæder mig utrolig meget til at pengene bliver til lækre kvalitetsmaterialer og bæredygtige løsninger”, siger borgmester Pernille Beckmann. 

 

Et helt nyt skoletorv

I sensommeren begynder håndværkerne på den ambitiøse renovering af Strandskolen. Desuden skal der bygges en ekstra tilbygning, som bliver ny indgang til hele skolen. Tilbygningen forbinder skolens bygninger og bliver en slags skoletorv – et mødested for elever og lærere. 

 

Værd at vente på
Strandskolens renovering er det største projekt i Greve Kommune for tiden, og det kommer til at vare nogle år. Men resultatet er værd af vente på, lover borgmesteren. 

“Elever og medarbejdere får optimale rammer for trivsel, læring og arbejdsglæde. Og lokalsamfundet kan se frem til at bruge bygningerne uden for skoletid til foreningsliv og arrangementer”, siger Pernille Beckmann. 

Lige nu er prisen på byggematerialer steget kraftigt på grund af problemer som følge af Covid-19, og byrådet er derfor opmærksomt på, om der bliver brug for, at de tager stilling til sagen igen. 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen