Tandplejen flytter ind i sundhedshuset | Nyheder

Den 24. januar 2023 slår Tandplejen dørene op for den nye tandplejeklinik på Fredericia Sundhedshus. Tandplejen bliver placeret på 3. sal i en lys, venlig og moderne klinik.

Det er børn-og ungetandplejen, omsorgstandplejen, socialtandplejen og specialtandplejen, der bliver samlet i sundhedshuset, og placeringen gør det let for klinikkens patienter at komme til deres behandling i forhold til adgangsforhold og parkering. Men det kommunale tilbud bliver også bedre, da man samler ekspertisen i et fagligt fællesskab, hvor der er plads til både specialistfunktioner, teknisk svære behandlinger og faglig sparring.

Alt dette kommer borgerne til gode med bl.a. bedre åbningstider og flere til at dække ind ved sygdom.

Tandplejen vil være lukket fra den 16. – 24. januar 2023 i forbindelse med flytningen. Du kan læse mere om tandplejen på fredericia.dk

Politisk beslutning at samle tandplejen
Beslutningen om at samle tandplejen blev truffet i forbindelse med budgetforliget for 2021. Her besluttede forligspartierne, at det skulle prioriteres at samle børne- og ungetandplejen i Fredericia Sundhedshus og hjemtage Specialtandplejen fra Regionen til kommunen.

Sundhedsudvalget besluttede i forlængelse af budgetforliget for 2022 at lukke tandklinikken i Domus Axel i Jyllandsgade, Erritsø Fællesskole, Fjordbakkeskolen, Ullerupbækskolen Nørre Alle, Ullerupbækskolen Skjoldborgvej og Kirstinebjergskolen Indre Ringvej. Dog vil der i mindre omfang være mulighed for forebyggende tiltag for skoleeleverne.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top