Tænd din skærm og vær med i debatten om midtbyens fritidsarenaer | Nyheder

Det er omdrejningspunktet, når Børne- og Skoleudvalget torsdag d. 22. april kl. 19.30-20.30 inviterer til ”Åbent E-værksted” om midtbyens fritidsarenaer. Her er der mulighed for at komme med input til de arenaer og aktiviteter, der er i midtbyen – og for eksempel også sætte fokus på det, de unge eventuelt savner i deres fritid.

”Det er en vigtig tid, vi står i lige nu, når vi taler om børn og unges fritid. Vi har slået ørene ud, sat strøm til PC’en og er klar til at høre, hvad børn, unge, forældre, medarbejdere, foreninger, råd mv. har at sige omkring vores kommende fritidspolitik. For at fritidspolitikken bliver relevant og nærværende, er det altafgørende at inddrage de brugere og interessenter, som politikken omhandler”, fortæller Ole Steen Hansen, formand i Børne- og Skoleudvalget.

Oprindeligt var planen, at der rundt omkring i byen og ude i lokalområderne skulle afholdes fysiske workshops, men på grund af situationen med corona bliver alle arrangementer afholdt online.

”Selvom det foregår via skærm, håber vi, at der er mange, der møder op, lytter med og kommer med indspark, så vi har noget konkret at arbejde videre med. Vi vil lave en fritidspolitik MED de unge – ikke blot for dem”, fortæller Ole Steen Hansen.

En bred vifte af interessenter er inviteret ind i processen, så de – med fokus på deres område og brugere – også får en stemme ind i den nye fritidspolitik. På kommunens hjemmeside kan man se et overblik over alle arrangementer, åbne og lukkede, der afholdes i perioden. Indtil videre er der planlagt 17 arrangementer.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune