Økonomi- og personalechef fritaget for tjeneste indtil videre | Nyheder

I forlængelse af arbejdet med den igangværende advokatundersøgelse, og sideløbende interne undersøgelser, har Fredericia Kommune fundet det hensigtsmæssigt at fritage økonomi- og personalechef Tommy Abildgaard for tjeneste indtil videre.

”Vi er i forbindelse med egne undersøgelser, sideløbende med advokatundersøgelsen, blevet opmærksomme på forhold indenfor økonomiområdet, der skal undersøges yderligere. Derfor kan økonomi- og personalechefen ikke være på arbejde imens. Vi drager pt. ingen konklusioner, men afventer det samlede resultatet af undersøgelserne”, siger fungerende kommunaldirektør Camilla Nowak Kirkedal.

Da der er tale om en igangværende advokatundersøgelse og personalemæssige forhold, har Fredericia Kommune ikke yderligere kommentarer til sagen.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune