Ny løbebane til Stafet for Livet | Nyheder

Når Stafet for Livet i Fredericia holder deres årlige indsamlingsstafet sker det på løbebanen på Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden. Men banen er meget slidt og trænger til at blive renoveret. Derfor har Stafet for Livet budt ind med en renovering af banen, da byrådet efterlyste renoveringsprojekter i forbindelse med udvidelsen af anlægsbudgettet.

”Vi er vanvittig glade for at byrådet understøtter de frivillige, der gør et stort stykke arbejde for syge og svage. Det betyder så meget for os. Banen er efterhånden så slidt, at det ikke længere er forsvarligt at holde vores årlige arrangement, så derfor er jeg så glad for, at byrådet har bevilget penge til en tiltrængt renovering af løbebanen”, siger Henrik Tank-Baaskjær, formand for Stafet for Livet Fredericia.

Byrådet har bevilget 300.000 kr. til renoveringen af løbebanen på Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden. Pengene er taget fra det udvidede anlægsbudget, som skal være med til at holde hjulene i gang under coronakrisen.

Løbebanen på Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden er så hullet, slidt og ujævn, at den ikke længere egner sig til at afvikle arrangementer for svage og gangbesværede, som Stafet for Livet blandt andet arrangerer for nuværende og tidligere kræftramte. Derfor er formanden for Social- og Beskæftigelsesudvalget også glad for, at byrådet har givet et skulderklap til de frivillige kræfter, som gør et stort stykke arbejde for at bekæmpe kræft.

”Kræft rammer os alle, og det er vigtigt, at vi i fællesskab bekæmper sygdommen. Derfor er jeg også glad for, at vi kan understøtte et stærkt fællesskab og de frivillige i Stafet for Livet i forhold til den store indsats, de gør for at bekæmpe kræft. Med forholdsvis få midler kan vi gøre en stor forskel for rigtig mange og skabe et godt fundament for, at deltagerne i Stafet for Livet her i Fredericia har de optimale forhold for at gennemføre en 24-timers stafet”, siger Peder Tind, formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget.

Udover at være til gavn for deltagerne i Stafet for Livet, så får Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden også stor gavn af renoveringen af løbebanen. Skolen bruger løbebanen i deres undervisning.  

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen