Nu går ombygning af Strandvejs-kryds i gang | Nyheder

Inden længe får lastbiler lettere adgang til havnen, og trafikken på Strandvejen kommer til at glide nemmere. ADP er godt i gang med forberedelserne til en ny indkørsel, en pregate, til havneområdet. Mandag den 3. august går udvidelsen af krydset ved Strandvejen og Vestre Ringvej i gang.

I januar besluttede By- og Planudvalget at frigive de 6 mio. kroner, der er sat af i budgettet for 2020 til at udvide krydset, som sker samtidig med etableringen af pregaten. Det giver rigtig god mening ifølge medlem af By- og Planudvalget Tina Horne.

”Pregaten til havnen og krydset på Strandvejen hænger sammen. Trafikken kommer til at glide bedre, når vi i samme omgang udvider krydset, for der bliver mere plads. Projekteringen er nu afsluttet, og vi er nu så langt med forberedelserne til arbejdet, at gravemaskinerne kan komme i gang” , siger Tina Horne, medlem i By- og Planudvalget i Fredericia Kommune.

Krydset skal udvides, så der kommer to venstresving fra Strandvejen mod Vestre Ringvej og to højresvingsspor fra Vestre Ringvej mod motorvejen.

I forbindelse med udvidelsen af krydset skal trafikanter forvente perioder med afspærring frem til januar 2021. Særligt i morgentimerne og om eftermiddagen kan man opleve forsinkelser og forlænget rejsetid, mens arbejdet i et af byens største kryds står på.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune