Midlertidig justering af ansvarsområder | Nyheder

Efter Økonomiudvalgets beslutning om at fritage kommunaldirektør

Annemarie Zacho-Broe for tjeneste indtil videre, har Direktionen fundet en midlertidig fordeling af ansvarsområderne imellem sig.

”Fredericia står i en særlig situation lige nu, hvor vi er nødt til på kort sigt at sætte et stærkt hold omkring opgaverne, så kommunen kan køre godt videre.Jeg er derfor taknemmelig for, at Direktionen med så kort varsel er trukket i arbejdstøjet – også på denne opgave – og har fundet den bedste midlertidige løsning, indtil videre”, siger borgmester Steen Wrist.

Økonomidirektør Tommy Abildgaard får ansvaret for teknik og miljøområdet, implementeringen af Budget 2021, herunder anlægsbudgettet og også genrejsningen af Fredericia Teater.

Koncerndirektør for voksen- og ældreområdet Yelva Bjørnholdt Jensen får ansvaret for de øvrige velfærdsområder: Børn-, unge-, kultur- og fritids-, sundhedsområdet og Corona Task Forcen.

Koncerndirektør for børn og unge, kultur og fritid Camilla Nowak Kirkedal, som har sagt ja til at være fungerende kommunaldirektør indtil videre, har fortsat ansvaret for det nye campus og Kommunikation.

Der er ikke truffet beslutning om nogen konstitueringer, eller om, hvor længe den nuværende midlertidige organisering er nødvendig.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen