Hjælp os med at stoppe smittespredningen | Nyheder

Vi ved det godt! De fleste af os er ved at være rigtig godt trætte af corona. Men foråret er lige om hjørnet med varmere temperaturer, og det kan forhåbentlig hjælpe os på vej i kampen mod corona.

Desværre er smittetallet stigende i Fredericia, og der konstateret flere smittetilfælde med den muterede virus B117 – som er særlig smitsom. Derfor er det vigtigt, at vi husker de gode råd og får stoppet smittespredningen nu!

Flertallet af de smittede i Fredericia har en forbindelse til de to daginstitutionerne, der er lukket på grund af smitte med corona. MEN det er ikke kun blandt dem, at smitten stiger! Derfor skal vi ALLE huske de gode råd for at forebygge smitten! Så del meget gerne opslaget, så vi kommer ud til så mange som muligt.

Vi arbejder lige nu tæt sammen med regionen om at få mobile testenheder ud i de områder, hvor smitten er mest udbredt og i andre områder, hvor smitten kan være på vej op. Vores egen smitteopsporing arbejder tæt sammen med sundhedsmyndighederne om blandt andet mobile testmuligheder, smitteopsporing, rådgivning til både smittede og nære kontakter.

Så lad os stå sammen lidt endnu. Sammen kan vi klare det!

Du kan finde mere information om blandt andet vaccination og test her: : https://www.fredericia.dk/om-kommunen/fakta-om-kommunen/akuthjaelp-bered…

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen