Borgerservice opfordrer folk, der har fået tilbud om at få ombyttet deres pas til at booke tid

“Vi har fortsat mange ledige tider til pasombytning i Borgerservice, så jeg vil opfordre folk, der har fået besked om at få booket tid snarest muligt, da vi ikke kan nå at ekspedere alle op til sommerferien, eller når grænserne åbnes igen. Vi skal helst have borgerne til at booke tider, når de modtager brevet fra os. De skal helst komme i en jævn strøm,” lyder det fra kontorchef i Borgerservice, Dorthe Jespersgaard. 

Hun forklarer, at der medsendes et link til tidsbestilling i brevet, som de berørte borgere modtager. 

“Vi har ekstra åbent alle lørdage og udvidet åbningstiden mandag, tirsdag og onsdag til kl. 17.00. De udvidede åbningstider gælder til og med juni 2021, men vi står klar nu med ekstra mandskab og håber folk vil komme afsted og få lavet ombytningen, hvis de har fået besked. Det vil være en stor hjælp for alle parter.”

Aalborg Kommunes beregninger viser, at der skal ombyttes ca. 2.000 pas i gennemsnit om ugen frem mod sommerferien. Når borgerne har bestilt tid kan de trygt møde frem med deres nuværende pas. Udsendelsen af breve og tidsbestillingen er organiseret således, at det er muligt at overholde restriktioner og anbefalinger relateret til COVID-19.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen