Fredericia ansætter ny direktør for Børn, Unge og Kultur | Nyheder

Om knap en måned – den 20. februar for at være helt præcis – får medarbejderne i Fredericia Kommunes børn, unge og kulturforvaltning ny direktør.

Stillingen har været ledig i en periode, efter Mette Heidemann skiftede titlen som direktør for Børn, Unge og Kultur ud med Beskæftigelse og Velfærd, men nu er det lykkedes at finde det rigtige match, der skal være med til at drifte og udvikle det store område, der dagligt arbejder med kommunens børn og unge.

Den nye børn-, unge- og kulturdirektør er Michael Maaløe, der tidligere har været børn og ungedirektør i Randers Kommune, og det ser borgmester Steen Wrist frem til.

– Jeg er tilfreds med, at vi nu får en erfaren direktør, som har prøvet at stå med svære opgaver før. Vi har brug for hans erfaring og hans faglighed til at løse de store udfordringer og potentialer, vi har på området her i kommunen. Alt det skal naturligvis ske i samarbejde med ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og politikere, siger borgmester Steen Wrist, der sammen med et ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra medarbejderne, ledelsen og byrådet har peget på Michael Maaløe som Fredericia Kommunes nye børn-, unge- og kulturdirektør.

En direktør, der arbejder på tværs

En af de byrådspolitikere, der også sad med i ansættelsesudvalget, er Peder Tind, som er formand for Kultur og Idrætsudvalget. Og han ser også frem til at få en erfaren direktør for området.

– Jeg er glad for, at vi har besat stillingen – det har været længe ventet, og det er godt for vores organisation at få en direktør på plads. Den nye direktør for Børn, Unge og Kultur kender det politiske landskab på godt og ondt, og han har tidligere bevist, at selv der, hvor det er svært, gør han sit bedste. Så jeg er helt tryg ved, at vi nu får en fagligt stærk og robust direktør, og jeg er overbevist om, at han kan sætte sig i direktørstolen og levere fra dag ét. Det glæder jeg mig til, at vi i Fredericia Kommune kan nyde godt af, siger Peder Tind.

Vil bidrage til den positive udvikling

Også den nye direktør for børn-, unge- og kulturområdet Michael Maaløe ser frem til at komme i gang med arbejdet i Fredericia Kommune, hvor han som direktør for området får ansvar for Børn- og Skoleudvalget, Unge- og Uddannelsesudvalget og Kultur- og Idrætsudvalget.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at stå i spidsen for en forvaltning, der har indflydelse på så mange af kommunens borgere – både børn, unge og deres forældre. Fredericia Kommune står et godt sted. Der er god struktur på området, der er meget potentiale, og så jeg ser frem til at bidrage til den positive udvikling, der allerede er i gang, siger Michael Maaløe, der forlod stillingen i Randers Kommune efter politisk ønske.

Selv siger han om forløbet i Randers Kommune:

– Der skete ting i mit tidligere job, som jeg vil sikre, at jeg ikke havner i igen. Sådan et forløb kan man altid lærer noget af, og jeg har helt bestemt også lært noget, siger Michael Maaløe.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top