De lyse timer forlænges på Østerstrand | Nyheder

Fredericia Byråd har besluttet at forlænge de lyse timer på Østerstrand. Fremover bliver ramperne og stien til og fra stranden og i området omkring badeanstalten og Café Østerstrand lyst op med LED lamper. Den nye belysning på den populære og bynære strand er et af de første anlægsprojekter, som Fredericia Byråd sætter i gang med penge fra det udvidede anlægsbudget med 165 mio. kroner. 3,5 mio. kroner kommer projektet til at koste.

”Da vi renoverede 1 etape af Østerstrand gjorde vi klar til belysning. Jeg er derfor godt tilfreds med, at vi har fået denne mulighed for at få LED lamper op. Østerstrand er et populært sted for fredericianerne i dagtimerne og med den nye belysning håber jeg, at endnu flere vil få glæde af området i aftentimerne”, siger formand for Miljø- og Teknikudvalget Christian Bro, der også sidder i Økonomiudvalget.

På mandagens møde den 22. april drøftede Økonomiudvalget planerne for de anlægsprojekter, som kommunen har fået mulighed for at investere i for at holde hjulene i gang under coronakrisen. Her glæder beslutningen om belysning på Østerstrand særligt et medlem af udvalget.

”Mere lys på Østerstrand har været et ønske fra Enhedslisten i mange år, så jeg er rigtig glad for, at det nu bliver en realitet. Nu bliver det nemmere at færdes i området, og lys er med til at skabe tryghed efter mørkets frembrud. Jeg håber, at det er med til at endnu flere får glæde af området” , siger Cecilie Roed Schultz, medlem af Økonomiudvalget.

Fredericia Byråd vedtog den 6. april ekstra investeringer på anlægsområdet og søgte om et lån af staten til at udvide anlægsrammen på 165 mio. kroner til en lav rente.

Projektet sættes i gang med det samme.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top