Gasudslip på Sofiendalskolen

En elev fra 8. klasse blev dårlig med opkast og en lærer følte sig utilpas. Overbygningen er sendt hjem, gaslækken er udbedret og skolen lufter ud.

Tirsdag formiddag blev der konstateret et læk på en gasledning i et teknikrum ved siden af et af Sofiendalskolens fysikrum.

Ingen elever har haft undervisning i lokalet, men der er trukket gas ud på gangen, og der kan være sivet gas ind lokalerne på den modsatte side af gangen, hvor elever i overbygningen havde undervisning.

En enkelt elev i 8. klasse blev dårlig med opkast, og en enkelt lærer følte sig utilpas, og det reagerede skolen på, så et talstærkt beredskab med ambulancer og lægeambulancer kom til stedet. Brand & Redning gennemgik også bygnigen med et grundigt sikkerhedstjek.

Både elev og lærer blev ndersøgt af læger på stedet.

Læreren har det fint, og eleven fra 8. klasse og hans forældre har været i kontakt med giftlinjen. Herfra er meldingen, at der ikke er grund til bekymring.

Alle elever i overbygningen er sendt hjem, og de skal naturligvis kontakte læge eller giftlinjen, hvis de – mod forventning – skulle få det dårligt. Skolen foretager grundig udluftning.

Pædagogisk-psykologisk Rådgivning bistår medarbejderne på sklen, hvis nogle elever har brug for at tale oplevelsen igennem. Skolens melding er, at eleverne generelt har taget situationen roligt.

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top