Trafiksikkerheden får et løft i hele kommunen

Trafiksikkerheden får et løft i hele kommunen

Byrådet har godkendt en anlægsbevilling på 3,5 mio. kr. til at gøre trafikken endnu mere sikker i Silkeborg Kommune. I denne omgang går bevillingen til at sikre trafiksikkerheden i Horn, Resdal, Them, Bryrup, Voel og Silkeborg by.

I Silkeborg Kommune arbejder vi på, at alle skal kunne føle sig trygge, når de færdes i trafikken – uanset om du er fodgænger, cyklist eller bilist.

 

Fokus på trafiksikkerhed

Silkeborg Kommune har udpeget 46 steder, hvor der skal sættes ind for at forbedre trafiksikkerheden. Allerede nu er 21 projekter af de 46 blevet udført.

For at øge trafiksikkerheden arbejder Silkeborg Kommune på blandt andet at forbedre problemlokaliteter, som årets anlægsbevilling går til.

 

Årets udvalgte projekter fra Trafiksikkerhedsplanen

Følgende syv projekter fra Trafiksikkerhedsplanen forventes at påbegyndes med indledende dialog, igangsættes eller færdiggøres i år.

Krydset ved Tvilum Kirkevej, Sølvstensvej og Grønningen, hvor trafiksikkerheden skal øges for at minimere uheld.

Kjellerupvej mellem Silkeborgvej og Resdal Bakke, hvor trafiksikkerheden skal øges for at opfordre til lavere hastigheder og større agtpågivenhed.

Ryvej, strækningen ved Salten Skov, her skal trafiksikkerheden højnes for at sikre mod vejens skarpe sving og stejle skrænter.

Hovedgaden strækningen omkring Bryrup syd, hvor trafiksikkerheden skal højnes for at sikre de bløde trafikanter og sænke bilernes hastigheder.

Hjortsgårdsvej strækning omkring Sorringvej, her skal trafiksikkerheden øges for krydsende bløde trafikanter og sænke bilernes hastigheder i starten af Bryrup.

Nordre Højmarksvej ved Ørstedsvej, hvor trafiksikkerheden skal øges for at mindske risikoen for uheld i forbindelse med venstresving mod Ørstedsvej.

Du kan læse mere om Silkeborg Kommunes indsats for at øge trafiksikkerheden her.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen